У Держгеокадастрі розпочинається комплексна перевірка

У Держгеокадастрі розпочинається комплексна перевірка

Голова Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру Башлик Денис на виконання доручення Кабінету Міністрів України, наказав відсторонити від виконання посадових обов’язків керівників та заступників керівників головних управлінь Держгеокадастру в областях та м. Києві з метою комплексної перевірки роботи органу, повідомляє Урядовий портал.

Зокрема, перевірка проводитиметься в частині дотримання вимог законодавства під час розпорядження землями сільськогосподарського призначення державної власності, реєстрації земельних ділянок та розгляду звернень щодо продовження (поновлення) договорів оренди земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної форми власності за період 2018-2019 років.

З метою забезпечення максимальної прозорості та результативності процесу реорганізації Держгеокадастру, просимо усіх громадян долучатися. Якщо ви маєте скарги, або зафіксовані факти порушень законодавства у роботі Головних управлінь служби, надсилайте свої листи за електронними адресами територіальних управлінь Держгеокадастру.

Перегляди: 1
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/u-derzhheokadastri-rozpochynayetsya-kompleksna-perevirka
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати