Tempo950x100

Tempo300x100

У Дніпрі заарештовано будівлю заводу “Біола”

У Дніпрі заарештовано будівлю заводу “Біола”

Відповідно до постанови Печерського суду міста Києва накладено арешт на будівлі та споруди заводу з виробництва напоїв «Біола» за адресою вул. Берегова, 135, місто Дніпро, а також на ряд приміщень в будівлі за адресою, вул. Святослава Хороброго (Чкалова), 27 у місті Дніпро. Про це повідомляє dnepr24.com.ua

У вересні поточного року Печерський суд міста Києва провів кілька засідань з розгляду клопотання Генеральної Прокуратури України про накладення арешту на підприємства і нерухомість, що належать фірмам-фігурантам у справі про присвоєння Приватбанком у 2014 році коштів Національного банку України в розмірі 19 мільярдів гривень.

За даними ГПУ ці кошти були виділені Приватбанку на рефінансування. Приватбанк в свою чергу видав кредити пов’язаним фірмам під заставу майнових прав. Фірми, що отримали кредит, уклали сумнівні операції і виробили з них передоплату на рахунки нерезидентів України.

У зв’язку з тим, що грошові кошти донині не повернуті, Слідче Управління ГПУ направило клопотання до суду. У клопотанні зазначено, що «менеджмент Приватбанку шляхом зловживання службовим становищем протягом 2014 року заволодів чужим майном — державними коштами Національного банку України (НБУ) у сумі понад 19 мільярдів гривень, виділеними на рефінансування Приватбанку».

Перегляди: 3
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/u-dnipri-zaareshtovano-budivlyu-zavodu-biola
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати