У фермера з Кіровоградщини відбирали врожай бійці нардепа

У фермера з Кіровоградщини відбирали врожай бійці нардепа

Про це він сказав журналістам, передає CBN.

«Спочатку думав, що це сон, потім – що кіно знімають, – розповів Поворознюк. – Ну я не міг подумати, що можна так от нахабно приїхати і забирати чуже. Але дійшло все-таки, що це все – всерйоз, я почав телефонувати в усі інстанції: УМВС в області, прокуратуру, райвідділ. Усі з’їхалися, почали розбиратися. Нападники почали розбігатися в різні боки, їх почали відпрацьовувати… Ну, якось так…»

Він зазначив, що у нападі брали бійці батальйону «Дніпро-1».

«В Інтернеті я прочитав, що Берези зять причетний до цього, – зазначив фермер. – Скажу вам відверто: я дружу з депутатом Березою, і я не думаю, що це його діла. Те, що там був його батальйон “Дніпро-1”, то це факт, ми їх бачили, і я їх знаю. Але, як би там не було, думаю, що Береза непричетний. У мене з ним хороші взаємини, і я не думаю, що він на це піде».

Олександр Поворознюк також наголосив, що правоохоронці спрацювали оперативно і якісно: «Я вам хочу сказати впевнено, що в Кіровоградській області законність є. Так, як проявила себе поліція, – дай Бог, щоб у кожній області себе так поводили. Бандити були затримані. Зробили, як воно має бути. Я привіз документи, що вся земля належить мені, що ніхто її не відчужував, що ніхто її не забирав».

Нагадаємо, народний депутат («Народний фронт») Юрій Береза командував полком спеціального призначення «Дніпро-1», створеним спочатку як спецбатальйон.

Перегляди: 5
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/u-fermera-z-kirovohradshchyny-vidbyraly-vrozhaj-bijci-nardepa
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати