Tempo950x100

Tempo300x100

У Канаді вивели шоколадний перець

У Канаді вивели шоколадний перець

Chocolate Bell Peppers, що випускаються під торговою маркою Zing! Healthy Foods, здивують будь-якого своїми незвичайними смаковими характеристиками, пише Зерно.

Шоколадний перець є продуктом преміум-класу. Він вирощується в теплицях Orangeline farms.

«Це не те що можна щодня побачити на прилавках супермаркетів. Ми намагаємося залучити більше людей спробувати новий сорт перцю як закуску або як самостійну страву», — заявив віце-президент з продажів та маркетингу в Zing! Healthy Foods Джордан Князєв.

Шоколадний перець позиціонується як продукт для гурманів, володіє солодким смаком і темним відтінком шкірки. Його м’якоть більш соковита і солодка, ніж у звичайного болгарського перцю.

«Будь-який сорт перцю, який настільки відрізняється від традиційного болгарського, повинен мати унікальний смак і аромат. Chocolate Bell Pepper відповідає цим характеристикам. Він ідеально підходить для авантюрних гурманів, які хочуть здивувати своїх гостей чимось несподіваним», — зазначив пан Князєв.

Новий сорт перцю містить в собі велику кількість корисних речовин, включаючи вітаміни А, С, К, фолієву кислоту, рибофлавін (вітамін В2) і клітковину.

Перегляди: 3
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/u-kanadi-vyvely-shokoladnyj-perec
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати