Tempo950x100

Tempo300x100

У Кропивницькому спалили автомобіль голови Аграрної самооборони

У Кропивницькому спалили автомобіль голови Аграрної самооборони

Про це пише kurkul.com.

 «Я бізнесмен, плюc керую «Аграрною самообороною» Кіровоградського району. Наша організація створена для того, щоб захищати інтереси членів нашої спілки, фермерів. Ми приймали участь у різних конфліктах — Бережинка, Добре, Запоріжжя, Знам’янка, «Імперія-Агро». Звідки прилетіла подача — сказати складно», — повідомив він.

Підпал стався у центрі Кропивницького, просто посеред білого дня. За словами свідків, підпал чи закладення вибухового пристрою здійснили двоє невідомих у масках, які приїхали на автівці без номерних знаків, потім двічі пролунав вибух.

«Ми нікого не затримали. Поліцію викликали лише через 30 хвилин після того, як все сталося. Коли приїхала патрульна поліція, автомобіль вже погасили співробітники ДСНС. Приблизно біля 15:40 загорілося авто. Зі слів свідків, вони бачили двох невідомих, які підходили до машини, у спортивних куртках з капюшонами та у медицинських масках. Потім вони тікали в бік Європейського ринку, а саме у двори за ним», — повідомила речниця патрульної поліції Кіровоградської області Наталія Трішина.

Активісти «Аграрної самооборони» приймали активну участь у блокуванні складу компанії «Імперія-Агро» у Кропивницькому. «Самооборонівці» діяли в інтересах фермерів, які внесли передплату за посівний матеріал, та ризикували нічого не отримати через дії представників «ТАСкомбанку», який має боргові претензії до «Імперії-Агро»

Перегляди: 4
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/u-kropyvnyckomu-spalyly-avtomobil-holovy-ahrarnoyi-samooborony
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати