Tempo950x100

Tempo300x100

У квітні планується запуск тестової версії мобільного додатку для аграріїв

У квітні планується запуск тестової версії мобільного додатку для аграріїв

про це повідомляє прес-служба МінАПК.

Буде обрано близько 50 користувачів у фокус-групу, які перевірять зручність використання додатку. Про це йшлося під час зустрічі заступника Міністра аграрної політики та продовольства України Віктора Шеремети з представниками компанії «Київстар» 1 березня.

«Актуальним питанням для Міністерства є своєчасне донесення до аграріїв детальної інформації про урядові програми підтримки. Для цього Мінагрополітики застосовує широкий спектр каналів комунікації. Новий мобільний додаток стане ще одним інструментом комунікації, зокрема, через наповнення блоку новин від Міністерства», – зазначив Віктор Шеремета.

В основу цифрової платформи для аграріїв закладена інформація про ціни на продукцію і матеріали, інформація про шкідників, основні новини аграрного сектора, дані про погоду і корисні поради. Додаток має допомогти сільгоспвиробникам контролювати свій бізнес, дізнаватись про державні програми підтримки, отримувати консультації тощо.

Одночасно із запуском тестової версії, на основі спільної роботи Мінагрополітики та «Київстар» будуть розроблятися додаткові функції мобільного додатку. Крім того, вестиметься робота над просуванням та адаптацією мобільного додатку навіть у віддалених місцевостях України. Аналіз результатів тестування планується використати в інших країнах Європи та Азії, адже Україна – перша країна, яка запроваджує таку digital-платформу аграріїв.

У підсумку зустрічі було вирішено після запуску тестової версії мобільного додатку організувати робочу зустріч представників Мінагрополітики та компанії «Київстар» для напрацювання плану дій на рік та визначення нових функції модуля.

Перегляди: 1
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/u-kvitni-planuyetsya-zapusk-testovoyi-versiyi-mobilnoho-dodatku-dlya-ahrariyiv
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати