Tempo950x100

Tempo300x100

У Києві пройдуть міжнародні спеціалізовані агровиставки

У Києві пройдуть міжнародні спеціалізовані агровиставки

З 19 по 21 вересня 2017 року  на території Виставкового Центру  «КиївЕкспоПлаза»  (вул. Салютна, 2-Б) м. Київ пройдуть міжнародні спеціалізовані агровиставки «Олійно Жирова Індустрія», Енергозберігаюче обладнання та альтернативні джерела енергії «ISTWE»,  “Агро-Лаб»

Міжнародна спеціалізована виставка «Олійно-Жирова Індустрія» – це платформа для діалогу представників олійнодобувних і олійно-жирових підприємств, виставка націлена  на просування сучасних передових технологій масложирового виробництва.

На виставці буде  представлено   насіннєвий матеріал, засоби захисту рослин, сировина, сучасне обладнання, передові технології для виробництва олійно-жирової продукції, новітні методи контролю, обладнання для зберігання та переробки олійних культур, виробництво комбікормів,  лабораторне та ваговимірювальне обладнання, якісна продукція із натуральної сировини, тощо.

Учасниками виставки  є сільгоспвиробники, переробники олійних культур і трейдери, державні структури, галузеві організації, приватні підприємства, провідні вітчизняні та міжнародні аграрні експерти, ключові експортери,  споживачі олійних і продуктів переробки, представники наукових організацій та інше.

В рамках виставки :
 КОНФЕРЕНЦІЯ «ТЕНДЕНЦІЇ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ОЛІЙНОЖИРОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ В УКРАЇНІ»

ДЕГУСТАЦІЙНИЙ КОНКУРС З ЯКОСТІ ОЛІЙНОЖИРОВОЇ ПРОДУКЦІЇ.

ДЕГУСТАЦІЯ РОСЛИННИХ ОЛІЙ: «Рослинні олії – надійний шлях до здорового життя» (соняшникова, ріпакова, гірчична, лляна, кунжутна, сафлорова).

«АГРО – ЛАБ»

Тематичні розділи:
– Аналітичне лабораторне обладнання
– Загальнолабораторного обладнання, інструменти та витратні матеріали, меблі
– Обладнання для лабораторій АПК
– Лабораторні контрольно-вимірювальні прилади
– Діагностичне, випробувальне обладнання
– Хімія для лабораторій: реагенти, індикатори, тест-системи, реактиви та хімічний посуд
– Ваговимірювальна техніка
– Спецодяг, засоби індивідуального захисту
– Дезінфікуючі засоби
– Мобільні лабораторії
– Стандартизація, сертифікація, маркування, метрологія
– Контроль показників та безпеки якості сільськогосподарської продукції, сертифікація
– Акредитація лабораторій
– Навчання і підготовка персоналу
– Спеціальні видання

«ЕНЕРГОЗБЕРІГАЮЧЕ ОБЛАДНАННЯ ТА АЛЬТЕРНАТИВНІ ДЖЕРЕЛА ЕНЕРГІЇ «ISTWE»  

Спеціалізована виставка енергозберігаючого обладнання та альтернативних джерел енергії «ISTWE» – це сучасні високо інтенсивні технології енергозберігаючого обладнання, наукових розробок і сучасних технологій виробництва, використання електричної, теплової та механічної енергії альтернативних джерел енергії, до яких належить сонячна, вітрова, геотермальна енергія, енергія хвиль та припливів, гідроенергія, енергія біомаси, біогазу з органічних відходів, каналізаційно очисних станцій, та вторинні енергетичні ресурси (доменний та коксовий гази, метан дегазації вугільних шахт, перетворення скидного енергопотенціалу технологічних процесів).

В рамках виставки :

КОНФЕРЕНЦІЯ: «ЕНЕРГОЗБЕРІГАЮЧА ТЕХНІКА І ТЕХНОЛОГІЇ В АПК».

У діловій програмі виставок розглядатимуться найактуальніші питання галузі, пов’язані з провадженням  нових технологій, що сприяють збільшенню рентабельності виробництва, удосконалення контролю якості готової  продукції, за участю вітчизняних  та іноземних спеціалістів – експертів аграрного сектору.

Кожен учасник має можливість зустрітись з науковцями, підприємцями, виробниками та споживачами, укласти нові контракти та розширити ринок збуту. Всі учасники можуть прийняти участь та виступити з доповіддю в науково – практичному семінарі. Не пропустіть можливість заявити про себе, і про свою продукцію.

[email protected]

https://www.agroinkom.com.ua                                                                                                                                                                                                                         

 

Перегляди: 1
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/u-kyyevi-projdut-mizhnarodni-specializovani-ahrovystavky
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати