Tempo950x100

Tempo300x100

У Києві відбудеться IV Агропромисловий експортний форум

У Києві відбудеться IV Агропромисловий експортний форум

 Організатор Форуму – A7 CONFERENCES. Офіційний перевізник – Turkish Airlines, Інвестиційний партнер – A7 CAPITAL. Партнер ділових поїздок – AirLife. В рамках виставки – АГРО-2018/ AGRO-2018.

Місце проведення: Лайнер Rosa Victoria, м.Київ, вул.Набережно-Хрещатицька, причал

Час проведення: 8 червня 2018 року (09:00-21:00).

За останнє десятиліття підприємства АПК (агропромислового комплексу) зробили великий крок у напрямку маркетингу, таким чином українська продукція почала поступово виходити на міжнародний ринок, більше того – на цих ринках українські виробники виявились конкурентоспроможними. Ріст обсягів експорту продукції АПК та харчової промисловості за 2017 рік склав 19,5%, що в  грошовому еквіваленті становить 2,6 млрд доларів. Проте проблеми досі існують, адже навіть на українському внутрішньому ринку українських виробників можуть витіснити дорожчі, проте більше якісні, іноземні товари. У 2017 році обсяг експортного постачання агропродовольчої продукції з України до ЄС у порівнянні з 2016 роком виріс на 27%, що у грошовому еквіваленті становить 1,2 млрд євро. Проте, в той самий час, експорт агропродовольчої продукції з Євросоюзу до України зріс на понад 200 млн євро.

Однією з причин є детехнологізація та деіндустріалізація України, та її позиціонування як сировинної бази для провідних європейських країн. Проте, Україна вже стала на шлях впровадження технологій, нехай це відбувається і не високими темпами. Прикладом серед тепер світових лідерів у сільському господарстві може стати Ізраїль. Низький показник придатних для ведення сільського господарства земель – всього 20% – компенсується високою ефективністю інноваційних технологій. Для прикладу, автоматизований процес збирання мигдалю складає всього 30 секунд. Іноді навіть виробники, які впроваджують інновації, стикаються з проблемами – недостатні виробничі потужності, тобто неможливість вчасно переробити продукцію. Втрати є також у процесі переробки через застарілі устаткування на підприємствах. Знижується конкурентоспроможність українських виробників і через недоліки транспортування та зберігання продукції. Загалом, тільки 3/5 виробленої сільськогосподарської продукції доходить до споживача. Про вирішення цих проблемних моментів, досвід міжнародних компаній, реальні можливості залучення інвестицій та багато іншого, йтиметься на Агропромисловому експортному форумі 8 червня 2018 року.

Форум вже втретє стане найбільшим заходом в Україні, який об’єднує впливових гравців індустрії, українських виробників, міжнародних інвесторів, профільні асоціації, посольства, провідні медіа та суміжні галузі. Метою форуму є дослідження сучасних світових трендів харчової промисловості та потенціалу агросектору України в рамках глобального ринку. Основним завданням форуму є привернення уваги міжнародних та внутрішніх інвесторів до потенціалу вітчизняного сектору виробництва сільськогосподарської продукції та продуктів харчування.

Програма форуму складається з трьох сесій. Перша сесія зосереджуватиметься на державній політиці щодо аграрного сектору – програма Міністерства аграрної політики та продовольства з розвитку сектору АПК, проваджені реформи та співпраця із закордонними представництвами. У другій сесії форуму йтиметься про досвід інтеграції інноваційних технологій  у провідних компаніях АПК та харчової промисловості для підвищення якості продукції та економії виробництва. Про залучення інвестицій у аграрний сектор для збільшення обсягів виробництва та розвитку експорту продукції з високою доданою вартістю мова йтиме у третій сесії форуму.

Організатор Форуму – A7 CONFERENCES. Офіційний перевізник – Turkish Airlines, Інвестиційний Партнер – A7 CAPITAL. Партнер ділових поїздокAirLife. В рамках виставки – АГРО-2018/ AGRO-2018. Генеральний Інформаційний ТВ-Партнер – News One. Ексклюзивний ТВ-Партнер – Перший діловий телеканал. Генеральний Інформаційний Партнер – РБК Україна. Генеральний Новинний Партнер – Інтерфакс-Українa. Генеральний Радіо Партнер – радіо «Голос столиці». Генеральний Діловий Медіа-Партнер – Фокус. Діловий Медіа-Партнер – журнал «Бізнес». Інформаційний Аналітичний Партнер – Liga.zakon. Медіа-Партнери: Новое время, Екологія підприємства, Liga.net, Міжнародний журнал «Судоходство», журнал «Термінал», Agroreview, Agrochart. За підтримки: Американська торгівельна палата, Kyiv Post, Рада підприємців при КМУ, Спілка підприємців України і т.д.

Порядок денний і додаткову інформацію можна знайти на сайті: a7conf.com/agricruise

Акредитація ЗМІ за тел.: +38 044 227 27 77, +38 096 515 43 90, [email protected]

(контактна особа: Вікторія Щербатюк, менеджер з комунікацій).

Перегляди: 1
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/u-kyyevi-vidbudetsya-iv-ahropromyslovyj-eksportnyj-forum
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати