Tempo950x100

Tempo300x100

У Києві відбудеться Міжнародна виставка Ukrainian Food Expo

У Києві відбудеться Міжнародна виставка Ukrainian Food Expo

23-24 листопада 2017 у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» вперше відбудеться міжнародна виставка продовольчої продукції Ukrainian Food Expo.

В останні роки назрівала гостра необхідність проведення в Україні виставки, яка б об’єднала всі продовольчі сектора на одному бізнес-майданчику для продуктивної співпраці з українськими та іноземними закупщиками. Рада з питань експорту продовольства (UFEB) створює такий майданчик на виставці Ukrainian Food Expo і запрошує до участі виробників та переробників продовольства, постачальників технологій, обладнання та послуг для харчової промисловості.

Тематика виставки охоплює всі напрямки харчової промисловості: м’ясний, молочний, кондитерський, олійно-жировий, фруктово-овочевий, бакалійний, а також напої, соуси, рибопродукти та ін. Крім того, передбачена окрема експозиція постачальників обладнання, технологій і послуг для переробки харчової продукції.

Серед відвідувачів виставки – іноземні трейдери і дистриб’ютори, великі торгові мережі, мережі магазинів формату «біля дому», представники інших сфер роздрібної торгівлі, товарних продовольчих ринків, оптово-роздрібних продовольчих складів і баз, підприємств громадського харчування, логістичних компаній і, звичайно ж, кінцеві споживачі.

Відвідувачі Ukrainian Food Expo познайомляться з новинками продовольчого ринку України, зможуть випробувати «в ділі» кращі рішення для організації власної переробки, знайдуть корисні ділові контакти і зміцнять вже існуючі зв’язки. Для максимально продуктивних переговорів на виставці буде працювати спеціальна бізнес-зона.

В рамках виставки пройде третій міжнародний Конгрес експортерів продовольства Ukrainian Food 2017, а також тематичні конференції та семінари по упаковці і технологіях переробки харчової продукції.

Реєструйтеся на участь або відвідування виставки вже зараз!

Сайт виставки ufexpo.com.ua.

За детальною інформацією звертайтесь:

Оксана Березовська
тел .: +380 67 443-24-38
          +380 50 144-86-11
e-mail: [email protected]

Анастасія Павлюк
тел .: +380 67 470-82-31
e-mail: [email protected]

 

Перегляди: 0
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/u-kyyevi-vidbudetsya-mizhnarodna-vystavka-ukrainian-food-expo
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати