Tempo950x100

Tempo300x100

У Києві відбудеться Міжнародний екологічний форум

У Києві відбудеться Міжнародний екологічний форум

11 вересня 2018 року засновник НДІ «Інститут здоров’я рослин» Віталій Ільченко взяв участь у прес-конференції в УНІАН, під час якої було анонсоване проведення Міжнародного екологічного форуму «Екологія: сучасний стан, завдання, виклики та пошук нових можливостей збереження навколишнього середовища».

На прес-конференції також виступили інші учасники майбутнього Форуму – президент Міжнародної торгової палати ICC Ukraine Володимир Щелкунов, радник голови Держенергоефективності Костянтин Гура, голова ГО «Живу в гармонії» Лілія Олійник, керівник проекту МЕФ Таїсія Кривенко, головний науковий співробітник лабораторії економіки Інституту зрошуваного землеробства НААН України Людмила Грановська та голова Благодійного фонду «Місія» SOS Наталія Ткаченко-Ритвіна.   

«Досягнення технологічного процвітання без шкоди для навколишнього середовища – ціль, яка у 21 столітті є для людства першочерговою. Її реалізація вимагає застосування наукового підходу та інноваційних технологій, – відзначив Віталій Ільченко. – Саме тому Група компаній «UKRAVIT» представить на Форумі можливості «Інституту здоров’я рослин». У створенні Інституту ми використали досвід кращих українських і світових вчених, тож він працює за зразком передових НДІ і вже сьогодні розробляє інноваційні рішення, здатні забезпечити нашій країні сталий розвиток».

Міжнародний екологічний форум відбудеться 14 вересня 2018 року в Колонній залі КМДА (м. Київ, вул. Хрещатик, 36). Він збере представників провідних українських та міжнародних фінансових установ, державної влади, міжнародних інвесторів, компаній-лідерів енергетичного, будівничого та аграрного секторів і громадських організацій задля визначення орієнтирів розвитку на найближчі роки.

Участь в якості слухача безкоштовна за попередньої реєстрації на сайті www.eco.org.ua та за посиланням на сторінці Facebook @Eco.org.ua

 

Перегляди: 0
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/u-kyyevi-vidbudetsya-mizhnarodnyj-ekolohichnyj-forum
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати