У Львові викрито підпільний цех з виготовлення сурогатного MacCoffee

У Львові викрито підпільний цех з виготовлення сурогатного MacCoffee

Про це повідомляє Національна поліція України, пише agroday.com.uа.

45-річний львів’янин розташував міні-завод на другому поверсі свого приватного будинку, на який можна було потрапити тільки ліфтом. Виробництво видавало 1 тис пачок фальсифікованої кави в день.

Суміш розфасовувалася в пакети, оформлені, як у бренда MacCoffee, розрахованого на 25 стіків. Вартість однієї пачки оригінального напою при продажу оптом — 40 грн. Тобто валовий дохід «підприємства» міг становити 40 тис грн на добу.

Зловмисник продавав сурогат через підставних осіб, посаджених в спеціальний «офіс». Далі «кава» розходився через ринки, невеликі магазинчики і інтернет.

При обшуку оперативники вилучили обладнання для виробництва кави, близько 20 тис. пачок готового товару, майже 100 кг сировини, картонну тару та 17 тис грн.

Власники торгового знака MacCoffee підтвердили, що компанії ненесений значний збиток через фальсифікацію їхнього продукту.

Залізничний суд Львова визнав підпільного виробника винним лише за однією статтею — «Незаконне використання знака для товарів і послуг, фірмового найменування, кваліфікованого зазначення походження товару».

За вироком він повинен заплатити штраф 25,5 тис грн. Продукцію та сировину поліція знищила, а обладнання передала на користь держави.

Перегляди: 6
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/u-lvovi-vykryto-pidpilnyj-ceh-z-vyhotovlennya-surohatnoho-maccoffee
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати