Tempo950x100

Tempo300x100

У Мінагрополітики обговорили питання ліцензування та зберігання пального сільгоспвиробниками

У Мінагрополітики обговорили питання ліцензування та зберігання пального сільгоспвиробниками

Участь у заході взяли заступник Міністра аграрної політики та продовольства України Володимир Топчій, заступник Міністра Олена Ковальова, представники Мінагрополітики, Державної фіскальної служби, Держархбудінспекції, Держпраці, обласних ОДА, громадських організацій та підприємств.

Так, під час заходу учасники детально обговорили проблемні питання, які виникають у зв’язку  з внесенням змін у Закон України № 2628 «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких інших законодавчих актів України щодо покращення адміністрування та перегляду ставок окремих податків і зборів». Зокрема, йдеться про два ключових нововведення: щодо необхідності реєстрації акцизних складів для зберігання пального та щодо отримання ліцензії для зберігання пального, які потребують від сільськогосподарських товаровиробників значних витрат коштів  та часу.

«Мінагрополітики працює над тим, щоб зміни у податковому законодавстві щодо ліцензування зберігання пального не мали негативного впливу на господарську діяльність аграріїв і, зокрема, на перебіг збиральної кампанії. Станом на сьогодні міністерство підтримує відтермінування реєстрації акцизних складів із зберігання пального, так як воно використовується виключно для власних потреб», – прокоментував Володимир Топчій.

Кожен з учасників наради мав можливість озвучити своє бачення та шляхи вирішення проблемних питань, які будуть узагальнені та розглянуті як пропозиції внесення змін до Закону України № 2628.

Перегляди: 1
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/u-minahropolityky-obhovoryly-pytannya-licenzuvannya-ta-zberihannya-palnoho-silhospvyrobnykamy
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати