Tempo950x100

Tempo300x100

У Мін’юсті розповіли, як працюватимуть антирейдерські штаби цього року

У Мін’юсті розповіли, як працюватимуть антирейдерські штаби цього року

Про це повідомила на брифінгу заступник міністра юстиції з питань державної реєстрації Олена Сукманова, передає кореспондент УНН.

“Уряд схвалив рішення про відновлення роботи антирейдерських аграрних штабів, оскільки вони довели свою ефективність. Штаби працюватимуть у такому ж режимі, які і минулого року. Штаби працюватимуть стільки, скільки треба”, – сказала Сукманова.

Як уточнила вона, на сайтах облдержадміністрацій, територіальних управлінь юстиції завжди буде гаряча лінія, на яку можна звернутись, поскаржитись і взяти участь у засіданні цього штабу. Засідання штабу проводитимуться оперативно за потребою.

Штаби зобов’яжуть щомісяця звітувати до профільного комітету Верховної Ради, Міністерства аграрної політики та Міністерства юстиції про проведено роботу.

За словами Сукманової, лідерами по спробах рейдерських захоплень за останні півроку є Вінницька, Дніпропетровська, Київська, Одеська області. Тому це будуть перші області, що будуть під контролем, у яких вперше будуть проведені засідання антирейдерських штабів цього року.

Перегляди: 2
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/u-minyusti-rozpovily-yak-pracyuvatymut-antyrejderski-shtaby-coho-roku
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати