Tempo950x100

Tempo300x100

У Миколаївській області обвалилося велике зерносховище

У Миколаївській області обвалилося велике зерносховище

Тільки 22 червня ЦК ПАЙОК відкрила на Миколаївщині елеватор потужністю зберігання 100 тис. т, а вже 16 серпня на елеваторі звалився силос із зерном.

Про це повідомляє elevatorist.com.

На підприємстві встановлено силоси турецького виробництва від компанії CSI. Один з них вночі деформувався і зруйнувався. Зерно, що зберігалося в ньому, розсипалося. Через це співробітниця, яка перебувала в диспетчерській, виявилася заблокована конструкціями. Співробітники ДСНС, які провели аварійно-рятувальні роботи, звільнили жінку, зараз її здоров’ю нічого не загрожує.

На даний момент на підприємстві скликана комісія, яка встановить причини аварії. До складу комісії входять представники елеватора, будівельної компанії, яка брала участь у зведенні конструкцій, а також компанії-виробника силосів CSI.

«На даний момент ми проводимо службове розслідування із залученням представників підприємства, проектних організацій, представників монтажних компаній і заводу-виготовлювача», – прокоментував директор Володимир Луста.

Роботу елеватора планують відновити протягом двох тижнів. Також найближчим часом буде відновлено приймання зерна.

«Відвантаження проводимо прямо зараз. Висновки комісії про причини аварії будуть зроблені найближчим часом», – сказав Володимир Луста.

 

Перегляди: 2
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/u-mykolayivskij-oblasti-obvalylosya-velyke-zernoshovyshche
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати