Tempo950x100

Tempo300x100

У найбільшого виробника курятини масштабні кадрові рокіровки

У найбільшого виробника курятини масштабні кадрові рокіровки

У 2018 році в холдингу “Миронівський Хлібопродукт” (МХП) відбулися кадрові зміни в управлінському складі підприємств, пише delo.ua.

Зокрема, нові посади в МХП отримали:

Олександр Воскобойник, який з 9 січня призначений директором “Науково-виробничої фірми “Урожай”;

Віктор Рябчук — призначений виконавчим директором “Агро-С”, виконавчим директором “Зернового краю”, директором “Агрофірма “Веселинівка” (з 9 січня);

Олександр Гуров — призначений директором департаменту птахівництва компанії “Миронівський хлібопродукт” (з 10 січня);

Олексій Утешев — призначений директором філії “Птахокомплекс” “Вінницької птахофабрики” (з 10 січня);

Руслан Волков — призначений директором “Оріль Лідер” (з 10 січня).

У компанії повідомляють, що подібні рішення є поширеною практикою МХП як частини кадрової політики холдингу.

“Це дозволяє розширювати сфери розвитку співробітників шляхом їх ротації між підприємствами Групи МХП. Впровадження нового досвіду і кращих управлінських рішень обумовлюють якісні позитивні зміни на кожному з підприємств і в цілому МХП”, — відзначають в компанії.

Нагадаємо, що в грудні 2017 року агрохолдинг отримав кредит від ЄБРР у розмірі 25 млн євро на будівництво заводу з виробництва біогазу у Вінницькій області.

У вересні минулого року стало відомо, що компанія має намір придбати третій завод в ЄС для виробництва м’ясних напівфабрикатів.

У 2016 році МХП запустив завод з переробки м’яса птиці в Нідерландах, інвестиції в проект склали $3,5 млн. В 2017 році компанія у співпраці з європейським дистриб’ютором заснувала м’ясопереробний завод у Словаччині. Обсяг інвестицій — близько $3 млн.

МХП — вертикально інтегрована компанія. Серед напрямків діяльності — рослинництво, птахівництво і м’ясопереробка. Земельний банк МХП становить близько 370 тис. га. З 2008 року акції компанії котируються на Лондонській фондовій біржі під тікером MHPC.

Перегляди: 1
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/u-najbilshoho-vyrobnyka-kuryatyny-masshtabni-kadrovi-rokirovky
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати