Tempo950x100

Tempo300x100

У новий насіннєвий завод вкладуть $4 млн

У новий насіннєвий завод вкладуть $4 млн

Агрохолдинг HarvEast в серпні запустить насіннєвий завод у Донецькій області. Про це повідомив генеральний директор компанії Дмитро Скорняков, передає  LIGA.net.

“Інвестиції до запуску складуть $3 млн. Для повного завантаження – ще $1 млн”,- сказав він.

Потужність заводу, за словами Скорнякова, складе 8 тонн на годину. Планується, що завод буде виробляти насіння соняшнику, гороху, сочевиці, а також пшениці і ячменю.

Крім того, протягом найближчих двох років холдинг планує збільшити площі під зрошенням для вирощування насіння до 2.5 тис. га. Інвестиції в зрошення, за словами Скорнякова, складуть близько $6 млн.

Також HarvEast розраховує розпочати виробництво власних гібридів. Для цього компанія уклала ліцензійну угоду з французькою компанією Maisadour. “Ми беремо незареєстрований гібрид, і будемо намагатися виробляти власне насіння. Можливо, в майбутньому це буде наш гібрид HarvEast”, – сказав Кушнірів.

HarvEast – сільськогосподарський холдинг. Основні напрямки діяльності: рослинництво (вирощування пшениці, соняшнику, ячменю, багаторічних трав, кукурудзи) і молочне тваринництво. Холдинг HarvEast створений 10 березня 2011 року на базі сільськогосподарських активів ПАТ ММК ім. Ілліча. Акціонерами HarvEast Holding є група СКМ Ріната Ахметова і група ” Смарт-Холдинг Вадима Новинського.

Перегляди: 1
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/u-novyj-nasinnyevyj-zavod-vkladut-4-mln
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати