Tempo950x100

Tempo300x100

У парламенті утворили «Аграрну раду»

У парламенті утворили «Аграрну раду»

Про це повідомила заступник голови Верховної Ради Оксана Сироїд. пише AgroTimes.

Створення цього об’єднання ініціювала Всеукраїнська аграрна рада.

Співголовами МДО обрано народних депутатів Дмитра Лінька (Радикальна партія), Вадима Підберезняка (Народний фронт), Сергія Лабазюка (Воля народу), Івана Мірошниченка (Самопоміч), Вадима Івченка (Батьківщина), Сергія Хланя (БПП).

Народні обранці у складі «Аграрної ради» проводитимуть консультації, узгоджуватимуть власні позиції та здійснювати спільні заходи з аграрними асоціаціями для реалізації реформ у галузі сільського господарства.

Робота «Аграрної ради» сприятиме прискоренню розгляду та прийняття парламентом законопроекту № 7403-2, яким передбачається відміна дискримінаційних норм щодо невішкодування ПДВ при експорті сої та ріпаку.

Крім того, робота МДО буде спрямована на розробку справедливої і прозорої системи розподілу держпідтримки сільгоспвиробників, яка змогла б працювати в автоматичному режимі.

Зазначається, що наступними кроками в роботі «Аграрної ради» стануть активізація боротьби із земельним рейдерством та тіньовим ринком оренди та меліорації сільгоспземель, підтримка законодавства, що сприятиме унормуванню повноважень та відповідальності Держгеокадастру і державних реєстраторів, розвитку кооперативного руху, усуненню монополії на ринку азотних добрив.

 

Перегляди: 1
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/u-parlamenti-utvoryly-ahrarnu-radu
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати