Tempo950x100

Tempo300x100

У продажі Roshen з’явилися нові подробиці

У продажі Roshen з’явилися нові подробиці

Про це в інтерв’ю “Українській правді” розповів головний директор компанії Rothschild у СНД Джованні Сальветти, пише gazeta.ua.

“Коли ми разом з ICU (засновником компанії є голова Нацбанку Валерія Гонтарева. – Gazeta.ua) прийняли цей мандат, ми знали, що це – дуже складне завдання. Ми насправді дуже постаралися, і компанія надала всю необхідну інформацію. Ми зв’язалися з усіма основними світовими гравцями, які працюють у цьому секторі: європейцями, північноамериканцями, азіатами, а також з деякими великими інвестиційними фондами”, – сказав він.

“Потрібно усвідомлювати, що тільки гравці глобального рівня можуть дозволити собі купити таку велику компанію, вартість якої в нормальних ринкових умовах становитиме приблизно кілька мільярдів доларів”, – сказав Сальветті.

Всі потенційні покупці виявилися байдужими до цієї можливості.

“Українсько-російський криза була на піку, і її розвиток був непередбачуваним, особливо в той час. Фактично, всі зацікавлені сторони повідомили нам, що не готові взяти на себе такий високий ризик і ввічливо відмовлялися від можливості”, – заявив він.

Передання частки Порошенка в Roshen у сліпий траст є єдиним робочим варіантом, зауважив директор компанії Rothschild.

“Це рішення було найкращою альтернативою міжнародної практики для таких ситуацій”, – резюмував Сальветті.

Перегляди: 2
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/u-prodazhi-roshen-zyavylysya-novi-podrobyci
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати