Tempo950x100

Tempo300x100

У Раді сталася бійка після засідання аграрного комітету

У Раді сталася бійка після засідання аграрного комітету

У Верховній раді України сталася бійка після засідання комітету ВР з питань аграрної політики. Про це повідомляє РБК-Україна.

Так, сутички відбулися між депутатом ВР від фракції “Слуга народу” Андрієм Богданцем та активістами ВО “Свобода”.

Зазначимо, у бійці брали участь нардепи Ради 7 скликання від фракції “Свобода” Едуард Леонов та Ігор Мірошниченко.

Підкреслимо, нардеп від “СН” Ірина Верещук повідомила, що активісти таким чином намагалися добитися зняття з розгляду закону про ринок землі.

“Тут були присутні активісти і були присутні представники асоціацій фермерських господарств, Юлія Тимошенко запропонувала проголосувати за зняття з розгляду загалом даного проекту. Сольський не пішов на таке голосування і запропонував перенести розгляд проекту на завтра. Це не сподобалось активістам і вони в такий невербальний спосіб тиснули і намагались довести думку Тимошенко до пана Сольського”, – сказала Верещук.

“Активісти підійшли до керівника комітету і намагались десь дотиснути свою позицію. Голова комітету ж не може застосовувати фізичну силу”, – розповіла нардеп.

Народний депутат від фракції “Слуга Народу” Андрій Богданець потрапив до лікарні після бійки в Верховні раді під час засідання комітету з питань агрополітики. Про це повідомляє заступник голови фракції “Слуга народу” Євгенія Кравчук у Facebook.

За її словами, Богданець потрапив в лікарню з підозрою на струс мозку.

“Андрій з підозрою на струс мозку в лікарні. Ми заявляємо про неприпустимість будь-якого тиску на народних депутатів під час обговорення і ухвалення державних рішень, у тому числі й у першу чергу – із застосуванням сили”, – написала Кравчук.

Нагадаємо, комітет з питань аграрної політики продовжить розгляд законопроекту про обіг землі, яким передбачається відкриття ринку землі, в четвер, 12 грудня. Так 11 грудня комітет почав розгляд законопроекту №2178-10, який повинен бути підготовлений до розгляду у другому читанні.

Перегляди: 3
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/u-radi-stalasya-bijka-pislya-zasidannya-ahrarnoho-komitetu
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати