Tempo950x100

Tempo300x100

У Раді вимагають скасувати прийняття закону про продовження мораторію на продаж землі

У Раді вимагають скасувати прийняття закону про продовження мораторію на продаж землі

У Верховній Раді України зареєстровано проект постанови про скасування рішення парламенту щодо ухвалення закону про внесення змін до розділу Х “Перехідні положення” Земельного кодексу України щодо продовження заборони відчуження сільськогосподарських земель (№7350-П), пише УНІАН.

Тексту проекту постанови на сайті парламенту на даний час поки не оприлюднено. Його авторами є низка депутатів від “Блоку Петра Порошена”, “Народного фронту” та “Самопомочі”.

Як відомо, у разі реєстрації такої постанови, голова Верховної Ради не може підписати закон та передати його на підпис президенту, доки відповідний проект постанови про скасування ухвалення закону не буде розглянутий парламентом і відхилений.

Згідно з даними на сайті парламенту, спікер ще не підписував закон про мораторій.

Нагадаємо, 7 грудня Верховна Рада ухвалила закон про внесення змін до розділу Х “Перехідні положення” Земельного кодексу щодо продовження заборони відчуження сільськогосподарських земель (№7350), продовживши чинний в Україні з 2001 року мораторій на купівлю-продаж земель сільськогосподарського призначення до 2019 року.

 

 

Перегляди: 2
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/u-radi-vymahayut-skasuvaty-pryjnyattya-zakonu-pro-prodovzhennya-moratoriyu-na-prodazh-zemli
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати