У Roshen виявили продаж своєї продукції “з рук”

У Roshen виявили продаж своєї продукції “з рук”

Про це повідомили у прес-службі корпорації, пише НВ.

У корпорації пояснили, що треті особи купували некондиционную умовно придатну продукцію за договором на предмет покупки тари і сировини, а не продукцію готову до вживання.

“Корпорація Roshen не володіла будь-якою інформацією про продаж цими організаціями некондиційної продукції як готових кондитерських виробів, адже це не відповідає домовленостям з покупцем. Нашим підприємством будуть вжиті заходи з метою попередження виникнення подібних ситуацій в майбутньому”, – заявили у корпорації.

Також в Roshen попросили споживачів не купувати продукцію на стихійних ринках, звертати увагу на умови зберігання, приналежність зовнішнього вигляду і стану упаковки.

“Покупець також має право вимагати від продавця інформацію про продукцію: інформацію про склад, термін придатності і виробника”, – додали у компанії.

Корпорація Roshen входить в топ-30 найбільших виробників кондитерських виробів у світі. До її складу входять Кременчуцька, дві Вінницькі, Київська кондфабрики і Вінницький молочний завод. Маріупольська кондфабрика знаходиться на стадії ліквідації. Також Roshen належать Клайпедська кондитерська фабрика UAB Roshen (Литва) і фабрика Bonbonetti Choco (Угорщина). Виробнича діяльність Липецької фабрики Roshen (РФ) була зупинена з 1 квітня 2017 року.Президент України Петро Порошенко є кінцевим бенефіціарним власником групи Roshen.

Перегляди: 1
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/u-roshen-vyyavyly-prodazh-svoyeyi-produkciyi-z-ruk
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати