У серпні свинина подешевшає

У серпні свинина подешевшає

Утім, експерти Асоціації “М’ясної галузі” (АМГ) прогнозують, що на початку серпня котирування на свиней забійних кондицій послабляться, хоча й несуттєво, пише meat-inform.com.

“Початок серпня, після зростання ціни на живих свиней, за прогнозами учасників має розвернути висхідний тренд. Середня робоча вартість кілограму живої свині 31 тижня склала 49,62 грн/кг. А за даними Асоціації “Свинарі України” , робоча вартість 31-го тижня складає 49,50 грн/кг. Згідно опитування, учасники Асоціації “М’ясної галузі” на 32 тиждень очікують ціновий коридор у межах 46 – 49 грн/кг”, – повідомили в АМГ.

Що ж до ринків інших країн, то в США цього тижня продовжилось зростання котирувань на живець свиней, хоча ціни у Сполучених Штатах поки не досягли рівня європейських. А в Німеччині, після чотирьох тижнів низхідного руху, свинина почала дорожчати.

“Закупівельна ціна в Америці продовжує зростати, цього тижня ціни збільшились на 6%, що дорівнює 1,36 долара за кілограм живої ваги (минулого тижня середня ціна складала 1,28 долара). У Німеччині котирування з 1,28 євро за кілограм піднялася до 1,31 євро”, – зазначають аналітики Асоціації “М’ясної галузі”.

Перегляди: 2
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/u-serpni-svynyna-podeshevshaye
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати