У “Слузі народу” спрогнозували здорожчання землі і порадили її “притримати”

У “Слузі народу” спрогнозували здорожчання землі і порадили її “притримати”

Про це заявив народний депутат (фракція “Слуга народу”), голова Комітету Верховної Ради України з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев, пише  ZIK.

Парламентар запевнив, що законопроєкт про продаж землі у суспільстві вже продискутований і компроміси з основних питань знайдені, тож проєкт закону залишилося ухвалити і втілити у життя. З його слів, потрібно провести роз’яснювальну роботу, проте для цього є час, адже ринок землі не відкриється вже завтра.

“Буде проведена роз’яснювальна робота, будуть проведені заходи щодо підготовки. І ще одне питання – ми ж з вами не говоримо про те, що ми повинні взяти всю землю держави і продати. Ми говоримо про те, щоб просто дати можливість людям розпоряджатися своєю власністю. Це абсолютно не передбачає її продаж, вони можуть її не продавати, і правильно зроблять, бо, за нашими підрахунками, ціна на землю буде рости. Вони можуть її притримати і продати через якийсь період або взагалі не продавати”, – заявив Данило Гетманцев.

Нагадаємо, фракція “Слуга народу” просить колег по парламенту піти на компроміс, щоб прискорити розгляд поправо до другого читання законопроекту про ринок землі.

Перегляди: 4
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/u-sluzi-narodu-sprohnozuvaly-zdorozhchannya-zemli-i-poradyly-yiyi-prytrymaty
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати