Tempo950x100

Tempo300x100

У США продають українські продукти за нечуваними цінами

У США продають українські продукти за нечуваними цінами

На найбільшому американському торговому сайті – багато товарів з України, пише  hyser.com.ua.

Ніщо українське американцям не чуже. До такої думки можна прийти, гортаючи список товарів, які продаються на інтернет-майданчику Amazon. Там серед товарів з усього світу за нечуваними цінами продають найзвичайніші українські продукти. Судячи з відгуків, серед покупців є як українські емігранти, так і самі американці.

Купують цукерки і помідори

Українські продукти користуються у американців великим попитом. Продають в основному цукерки, хліб, гречку і мариновані помідори з огірками. З солодощів, зокрема, найбільше представлені цукерки «Рошен»: наприклад, кілограмову упаковку «Червоного маку», «Ромашки» або «Корівки» продають по $ 17-25 (445-650 грн, у нас – 60-150 грн). За стільки ж можна придбати асорті з желеек і карамельок, причому в коментарях під пропозиціями користувачі скаржаться на те, що в пачці дуже мало шоколадних цукерок.

Буханку київського хліба пропонують купити за 258 грн, пачку гречки (800 г), яка в Америці в дефіциті (її продають хіба що в аптеках), – по $ 9 (234 грн, у нас – 25 грн). Ніжинські мариновані помідори в літрових банках на сайті теж продають в десять разів дорожче, ніж в Україні, – за $ 15 (360 грн) замість 36 грн, причому, судячи з коментарів, українські емігранти їх всіляко вихваляють. Американці ж нарікають на дорожнечу і велику кількість маринаду.

 

Перегляди: 2
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/u-ssha-prodayut-ukrayinski-produkty-za-nechuvanymy-cinamy
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати