У Великобританії з’являться плавучі молочні ферми

У Великобританії з’являться плавучі молочні ферми

Молодим британським фермерам організували екскурсію на плавучий молочний завод в Роттердамі відразу після відкриття, пише “Агро-Центр”.

Будучи першими відвідувачами плавучої ферми, група з двадцяти молодих аграріїв наочно ознайомилась з тим, яку роль креативні рішення грають в сільськогосподарському маркетингу. Молоді люди спробували молоко однією з перших пляшкових партій, вироблених на цьому заводі. І воно здалося їм надзвичайно смачним.

Плавуча ферма в Роттердамі буде випускати в день 800 літрів молока. Британський фермер і голова NFU Scotland Next Generation Колін Фергюсон сказав, що “голландські інновації”, дійсно, надихають.

“Проект був скоріше доказом концепції, а не повністю комерційним підприємством, але вже ясно, що він викликав позитивну дискусію. Тому ферма впоралася зі своїм завданням збільшити цінність галузі в очах громадськості”, — сказав Фергюсон.

“Можна уявити щось подібне в будь-якому з наших міст у Великобританії”, — сказав він.

Плавуча ферма була не єдиним місцем, яке відвідали британські агротуристов. Вони побували на птахофермі з нейтральним рівнем викидів вуглецю і ознайомилися зі свинарським бізнесом, де свиней випасають на лугах з наближеністю до споживача, щоб люди розуміли цінність натуральних продуктів харчування і чому вони не повинні бути дешевими.

Фергюсон відзначив, що подібний обмін досвідом кардинально важливий. В ході екскурсії фермери самі побачили, як інновації можуть “трансформувати і кидати виклик” традиційної фермерської практики і залучати міських споживачів “значущим і прозорим” способом.

“Споживач завжди буде виступати за дешеву їжу, а ми, як фермери, зобов’язані ділитися нашими історіями і збільшувати цінність нашого ланцюжка поставок”, — додав він.

Співорганізатор поїздки, з-директор Джейн Крейг і засновник проекту “Молодь в сільській місцевості”, сказала, що спілкування та інновації – кращий шлях об’єднання міста і села.

Перегляди: 6
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/u-velykobrytaniyi-zyavlyatsya-plavuchi-molochni-fermy
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати