Tempo950x100

Tempo300x100

У Вінницькій області створять успішну модель агрокластеру

У Вінницькій області створять успішну модель агрокластеру

Міжнародний проект «Транскордонна мережа для інноваційного сільського господарства» реалізується у Вінницькій області громадською організацією «Єврорегіон «Дністер» у партнерстві з молдавським громадським формуванням «Кутезаторул».

Про це пише AgroTimes.

Проект має за мету створення успішної моделі аграрного кластеру для підвищення ефективності сільгоспдіяльності та сприяння виходу на європейські ринки, зазначив регіональний менеджер проекту, голова «Єврорегіон «Дністер» Сергій Татусяк.

Під час реалізації проекту планується провести дослідження нових сільськогосподарських умов під час зміни клімату, розробити план розвитку спроможності кластеру, провести тренінги в Україні та Молдові, створити Центр інноваційного сільського господарства. Проект відкритий для будь-якого сільськогосподарського підприємства області.

Також проектом передбачається створити для потреб членів утвореного агрокластеру сертифіковану лабораторію якості та безпечності продукції на базі Інституту кормів та сільського господарства Поділля НААН.

Проект реалізується з 1 грудня 2017 року до 30 листопада 2018 року в рамках Програми територіальної співпраці країн Східного партнерства Молдова – Україна (EaPTC), яка фінансується ЄС через Німецьке товариство міжнародного співробітництва (GIZ). Термін реалізації проекту

 

Перегляди: 0
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/u-vinnyckij-oblasti-stvoryat-uspishnu-model-ahroklasteru
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати