Tempo950x100

Tempo300x100

UKRAVIT допомагає аграріям подолати складні умови нинішньої весни

UKRAVIT допомагає аграріям подолати складні умови нинішньої весни

Оптимальні терміни посіву ярих культур – пшениці, ячменю, гороху, що висіваються першими, дещо змістились у всіх грунтово-кліматичних зонах України.

Із врахуванням пізнього відновлення вегетації, посів доведеться провести дуже швидко. Передовсім, це означає швидко протруїти увесь матеріал від шкідників та хвороб – і для цього у портфелі національного виробника засобів захисту рослин і мікродобрив ГК UKRAVIT є цілий спектр ефективних протруйників для абсолютно різних культур. Такі як «Рекорд Квадро» – чотирьохкомпонентний протруйник контактно-системної дії для захисту зернових колосових культур від широкого спектру хвороб та шкідників.

Крім протруйників інсектицидної, фунгіцидної або комбінованої дії, за умов нинішньої весни вкрай необхідне використання мікродобрива та стимулятора росту. Це важливо для підвищення енергією проростання, для появи на поверхні грунту рівномірних сходів.

Крім того, якщо йдеться про посіви гороху, вкрай актуальним є застосування ґрунтових гербіцидів, що допоможуть вирішити проблему забур’яненості посівів на початкових етапах росту. Ефективними препаратами або їх суміші у цьому випадку є Датоніт Голд, Тізер, Панда, Селефіт та Селефіт Екстра, що дозволяють посівам культури уникнути конкуренції з боку бур’янів.

Ідучи назустріч агровиробникам цієї непростої весни, ГК UKRAVIT запроваджує акцію  «Плати менше – отримуй більше», що дозволяє не просто заощадити на захисті і підживленні культур до 40%, але й отримати подарунки та можливості індивідуального консультування від фахівців ТОВ «Укравіт Агро», що готові порекомендувати комплексні рішення на будь-якому етапі вирощування культур.

Довідка: UKRAVIT  – найбільша агрохімічна українська компанія, яка виробляє понад 140 препаратів: ЗЗР, добрива з мікроелементами, засоби для знищення гризунів та побутових комах. До складу корпорації входить «Фабрика агрохімікатів» (м. Черкаси).

З питань продажу та співпраці звертатися:

ТОВ «Укравіт Агро», м.Київ, пр-т Перемоги 42.

Гаряча лінія: 0 800 301 401

 

Перегляди: 2
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/ukravit-dopomahaye-ahrariyam-podolaty-skladni-umovy-nynishnoyi-vesny
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати