Tempo950x100

Tempo300x100

«UKRAVIT Fіnance» оновила умови і розширила список фінансових партнерів

«UKRAVIT Fіnance» оновила умови і розширила список фінансових партнерів

UKRAVIT знову дивує відсутністю витрат на фінансування на перші півроку. Фінансових партнерів більше, а ставка залишається фіксованою – 0,01%. Крім того, «UKRAVIT Fіnance» разом із Приват Банком оформлюють Гарантований платіж під 2% річних – замість стандартних 4% для інших партнерів Приват Банку.

Компанія «UKRAVIT» оновила умови програми «UKRAVIT Fіnance» та розширила список фінансових партнерів. Відтепер оформити агрокредит для придбання ЗЗР, МКД і насіння «UKRAVIT», а також послуг «Інституту здоров’я рослин» можна не лише в OTP Bank, а й у MTB Bank та Альфа Банку. 

Незмінною лишається лише процедура прийняття рішення та оформлення кредиту: 1 день на отримання попереднього рішення та 6-9 днів для видачі коштів.

Крім того, в рамках програми клієнт за один день може отримати до 500 тис. грн на придбання ЗЗР, МКД та насіння «UKRAVIT» і послуг «Інституту здоров’я рослин» під 2 % річних, оформивши Гарантований платіж від Приват Банку.

Деталі за посиланням
[[{“fid”:”658916″,”view_mode”:”default”,”fields”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false},”type”:”media”,”field_deltas”:{“1”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false}},”attributes”:{“class”:”media-element file-default”,”data-delta”:”1″}}]]

 

Перегляди: 4
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/ukravit-finance-onovyla-umovy-i-rozshyryla-spysok-finansovyh-partneriv
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати