Tempo950x100

Tempo300x100

Ukravit почав працювати в напрямку фармацевтики і харчових біодобавок

Ukravit почав працювати в напрямку фармацевтики і харчових біодобавок

Про це повідомив директор з маркетингу групи Анатолій Калантарян, передає Інтерфакс-Україна.

“У компанію Chemical Elements Ukraine ми зайшли власниками, партнерами. Це черкаський виробник і експортер сировини для фармринку, колишній Хімреактив. Ми увійшли в цю компанію з 30%. З цього року вже працюємо в новому для себе напрямку – фармацевтика”, – розповів він.

При цьому Калантарян зазначив, що Ukravit намір виробляти біологічно чисті біодобавки, які в майбутньому будуть експортуватися.

“У нас вже тривають переговори щодо постачання з деякими країнами, зокрема з близькосхідними”, – сказав він.

За його словами, інтелектуальна база для створення продуктів буде перебувати в науково-дослідному центрі, виробничі потужності будуть нові і територіально розташовані в Черкасах.

Крім того, Калантарян розповів, що з 2019 року Ukravit почне займатися селекцією своїх гібридів насіння, а також працювати над створенням біопестіцідов.

“При розробці продуктів ми маємо намір співпрацювати з міжнародними науковими інститутами. Вже працюємо з інститутом зі Швейцарії, ведемо переговори з Іспанією, Ізраїлем, США. У нас є стратегічні плани щодо співпраці зі світовим науковим співтовариством”, – зазначив він.

Довідка: UKRAVIT  – найбільша агрохімічна українська компанія, яка виробляє понад 140 препаратів: ЗЗР, добрива з мікроелементами, засоби для знищення гризунів та побутових комах. До складу корпорації входить «Фабрика агрохімікатів» (м. Черкаси).

Перегляди: 2
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/ukravit-pochav-pracyuvaty-v-napryamku-farmacevtyky-i-harchovyh-biodobavok
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати