Tempo950x100

Tempo300x100

UKRAVIT розпочав підготовку до «Днів поля DLG-2018»

UKRAVIT розпочав підготовку до «Днів поля DLG-2018»

Головна спрямованість – на покращення якості власної продукції, щоб надати споживачам продукт, який буде оптимально відповідати їх вимогам. Результати цієї роботи, вже традиційно, демонструються Компанією під час різноманітних Днів поля, участь в яких бере UKRAVIT в усіх регіонах України, повідомляє Аgronews.ua.

І хоча цього року аграрний сезон вже майже закінчився, а разом з ним і проведення Днів поля, підготовку до наступних заходів в 2018 році у компанії розпочали вже зараз. Зокрема, до Міжнародних Днів поля в Україні – DLG, що відбудуться протягом 20-22 червня в смт Дослідницьке на Київщині.

Варто зазначити, що формат «Дні поля DLG» – є відкритою незалежною платформою для спілкування експертів-дорадників, а також виробників насіннєвого матеріалу, добрив, засобів захисту рослин та техніки для рослинництва з сільськогосподарськими виробниками. Сучасні сорти рослин, засоби виробництва, новітні технології, сільськогоcподарська техніка наживо та наукові винаходи – все це робить «Міжнародні дні поля в Україні» унікальною подією.

Наразі група компаній UKRAVIT, готуючись до Міжнародних Днів поля,провела сівбу насіння з різними варіантами протруювання. В подальшому для захисту сільськогосподарських культур будуть застосовані фунгіциди та інші ЗЗР виробництва UKRAVIT. Це робиться для того, щоб наступного року фахівці компанії показали ефективність та результати їх застосування для аграріїв зі всієї України.

При цьому особливий інтерес агрономів та дослідників UKRAVIT викликають посіви гороху озимого.

«Вирощування гороху озимого – це новий етап в галузі рослинництва України. Наразі його посіви вже два роки в Україні детально досліджує лише один потужний агрохолдинг. Компанія UKRAVIT також долучилася до дослідження цієї культури та запропонує аграріям комплексні системи захисту для неї»,- зазначив керівник відділу розвитку продуктів та сервісів ЗЗР групи компаній UKRAVIT  Олександр Мигловець.

За словами фахівця, в агроекологічних умовах України оптимальний період для сівби гороху відповідає періоду другої декади вересня-першої жовтня.

«Насіння перед посівом необхідно обробити протруйниками, мікродобривами і стимуляторами росту. Компанія UKRAVIT рекомендує для цих цілей використовувати протруйники власного виробництва «Супервін» або «Рекорд», залежно від фітопатологічних аналізів зерна. Також дуже важливим є захист від ґрунтових та ранньопіслясходових шкідників, де необхідно застосовувати інсектицидний протруйник «Матадор». Особлива увага в перебігу вегетації гороху озимого повинна бути приділена захисту посівів від бур’янів, хвороб та шкідників. Захист від бур’янів передбачає застосування ґрунтових і страхових гербіцидів. В компанії UKRAVIT представлений широкий портфель фунгіцидів та інсектицидів, які є обов’язковим елементом інтегрованого захисту посівів гороху озимого від шкідливих організмів. Важливим елементом є застосування мікродобрив ТМ Авангард та стимуляторів росту, які сприяють суттєвій прибавці врожаю та збільшують показники якості зерна гороху озимого», − зазначив Олександр Мигловець.

 

Довідка: UKRAVIT – один із лідерів ринку засобів захисту рослин. Виробляє та продає пестициди, добрива з мікроелементами, засоби для знищення гризунів та побутових комах. До складу корпорації входить «Фабрика агрохімікатів» (Черкаси).

З питань продажу та співпраці звертатися:

ТОВ «Укравіт Агро», м.Київ, вул. Дегтярівська, 25/1.
Гаряча лінія: 0 800 301 401

 

Перегляди: 1
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/ukravit-rozpochav-pidhotovku-do-dniv-polya-dlg-2018
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати