Tempo950x100

Tempo300x100

UKRAVIT створить інноваційний біотехнологічний агроіндустріальний парк

UKRAVIT створить інноваційний біотехнологічний агроіндустріальний парк

Про це повідомив власник Групи компаній UKRAVIT Віталій Ільченко під час Третього міжнародного Інвестиційного форуму, що відбувся на Черкащині 12 жовтня за участі представників Кабінету Міністрів, представників закордонних дипломатичних місій, вітчизняних та іноземних бізнесменів та науковців, пише agronews.ua.

Зазначимо, що відомий український виробник засобів захисту рослин (ЗЗР) та мінеральних добрив  – Група компаній UKRAVIT – виступила провідним партнером заходу.

На початку форуму його гості переглянули презентаційний ролик про Черкащину, створений Групою компаній UKRAVIT.

[video:https://www.youtube.com/watch?v=27Tq23ilPFE autoplay:0]

Виступаючи під час панельної дискусії «Точки зростання агроіндустрії», власник групи компаній UKRAVIT Віталій Ільченко зазначив, що наразі Україна є експортером сировинних матеріалів, натомість імпортуємо ми готові товари.

«Нам потрібно хоча б імпортозаміщення зробити. Бо я дуже дивуюсь, чому деякі товари, які ми імпортуємо, не можна виробляти в Україні. Ми дуже багато викидаємо того, що можливо переробити. Те, що ми викидаємо, – це великі гроші в світі. Сучасні напрямки розвитку АПК – такі як біотехнологічні агроіндустріальні парки – це потужний стимул для розвитку регіональної інфраструктури, створення нових сучасних виробництв, появи нових робочих місць у регіонах»,– зазначив Віталій Ільченко.

Спікерами вищезазначеної дискусійної панелі також стали засновник K-Fund Василь Хмельницький, президент KTD GROUP Олександр Громико, директор компанії Chemical Elements Ukraine Ілля Леоненко, які разом із Віталієм Ільченком були співініціаторами створення Агенції регіонального розвитку Черкащини. На прикладі агенції, якою спільно управляють органи влади, бізнес, наука та громадськість, вони обговорили  можливості створення стабільного механізму забезпечення сприятливого середовища для ведення бізнесу.

 

Перегляди: 1
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/ukravit-stvoryt-innovacijnyj-biotehnolohichnyj-ahroindustrialnyj-park
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати