Tempo950x100

Tempo300x100

UKRAVIT: технологічна перевага, інновації та якість для аграріїв

UKRAVIT: технологічна перевага, інновації та якість для аграріїв

Якщо ж додати до цього новаторство та неухильне слідкування власним цінностям, інвестиції у науку та соціальну сферу, то отримаємо модель компанії сталого розвитку, готової вкладати у розвиток України, пише agronews.ua.

Саме за такою моделлю ось уже майже 20 років на українських теренах будує свій бізнес Група Компаній UKRAVIT – національний лідер ринку засобів захисту рослин (ЗЗР) та мікродобрив.

Основними напрямками діяльності Групи компаній UKRAVIT є виробництво та продаж пестицидів, засобів для знищення гризунів та побутових комах, добрив із мікроелементами, що інтенсивно застосовуються у сучасному ресурсоощадному землеробстві. Далі про те, як компанія UKRAVIT, втілюючи власні цінності та цілі, змінює аграрну галузь України на краще.

За прогнозами FAO (Food and Agricultural Organisation – продовольча сільськогосподарська організація ООН), до 2050 року чисельність населення Землі збільшиться ще на 1-2 мільярди чоловік (зараз складає 7,47 мільярдів). Переважна більшість людей житиме в країнах, що розвиваються, де гостро зростає потреба в продуктах харчування. Україна, як одна з найбільших житниць світу, що володіє потужним аграрним потенціалом, може стати одним з нових лідерів ринку сільськогосподарської продукції та допомогти людству вирішити проблему продовольчої кризи. Саме в цьому Група компаній UKRAVIT вбачає важливу роль компанії, як провідного вітчизняного виробника засобів захисту рослин та мікродобрив, які суттєво впливають на підвищення рівня врожайності сільськогосподарських культур.

UKRAVIT: можливості зростання

А починалося все у 1999 – році заснування компанії UKRAVIT. На тому етапі здійснювалися моніторинг та аналіз українського ринку засобів для знищення побутових комах та гризунів, а також дослідження потреб та побажань потенційних споживачів.

Вже у 2002 компанія UKRAVIT займає провідні позиції у забезпеченні засобами для дезінфекції та дератизації спеціалізованих служб в обласних та районних профілактичних дезінфекційних станціях, профдезвідділах МОЗ України, а вже у 2004-му починає забезпечувати засобами захисту рослин (ЗЗР) агропромисловий сектор, пройшовши державну реєстрацію препаратів ЗЗР власного виробництва. Буквально наступного року UKRAVIT отримав дозвіл на виробництво препаратів на потужностях «Фабрики агрохімікатів» у м. Черкаси. Після цього в компанії відбулося динамічне зростання, адже вона має найбільший асортимент продукції для хімічного захисту рослин та стає одним із лідерів національного ринку ЗЗР.

«Ринок потрібно освоювати, враховуючи, що споживач очікує продукт високої якості за прийнятну ціну. У UKRAVIT  це виходить, і тому з року в рік наше виробництво розширюється, а обсяги продажів препаратів збільшуються. Ми пропонуємо не один продукт, а комплексні рішення для різних культур, які успішно конкурують з системами захисту рослин від іноземних виробників. Наша пропозиція ринку – це якість світового рівня за справедливими цінами», – зазначає Віталій Ільченко, власник Групи Компаній UKRAVIT.

Успіх компанії на ринку, напевно, був би неможливий без індивідуального підходу до кожного клієнта. Усвідомлюючи це, у 2008 відбулося розширення сфери діяльності компанії: реєстрація ТМ «Аптека садівника» та початок реалізації препаратів для потреб приватного сектору.

А вже у 2009 – ТОВ «Фабрика агрохімікатів» входить до складу Групи компаній UKRAVIT. Відбувається також вдосконалення виробничих потужностей ЗЗР та будівництво новітнього складу для одночасного зберігання понад 10 тис. тонн готової продукції і встановлення сучасних виробничих ліній по виробництву препаративних форм пестицидів.

Вектор майбутнього

У 2010 в компанії відбувається освоєння нового напряму діяльності – виробництва мінеральних добрив з мікроелементами ТМ «Авангард» та стимуляторів і регуляторів росту рослин. А вже наступного року лідер національного ринку ЗЗР Група компаній UKRAVIT розпочинає процес ребрендингу. У тому числі це пов’язано з виходом корпорації на європейський ринок, реєстрацією та випробуванням препаратів на території Молдови та Грузії. Почався експорт продукції UKRAVIT у Молдову та Грузію, збільшився асортимент Групи компаній лінійкою новітніх продуктів, які не мають аналогів в Україні і спрямовані на покращення систем захисту сільськогосподарських культур для суттєвого збільшення рівня врожайності.

Інноваційні рішення під вітчизняного аграрія

Ще у 2012 – ТОВ «Фабрика агрохімікатів» отримала сертифікат якості ISO 9001:2009 (ISO 9001:2008, IDT) і продовжила розробляти та застосовувати сучасні комплексні системи захисту рослин з урахуванням ґрунтово-кліматичних особливостей території України.

«Якість наших продуктів підтверджена основними міжнародними сертифікатами ISO, – наголошує Віталій Ільченко. – Сировину для них ми закуповуємо, де і провідні світові компанії, та, на відміну від них, ми ніколи не ставили собі за мету створити універсальний продукт для багатьох ринків. Наша перевага в іншому:  ретельно досліджуємо місцеві умови і робимо спеціалізований продукт саме під них. При цьому дотримуємося трьох головних принципів: продукт має якісно виконувати свої основні функції, він має давати споживачу більший і якісніший врожай, а також відповідати найсуворішим екологічним стандартам – дотримання цих принципів ми гарантуємо в кожному нашому продукті, інакше він не має права на існування».

Після того, як у 2014-му році Група компаній UKRAVIT входить до Європейської Бізнес Асоціації та відзначає 15 років успішної діяльності на території України настає важливий період: успішно подолано шлях від дистриб’юторської компанії до національного лідера у виробництві ЗЗР та власних ноу-хау у сфері сільського господарства.

Керівник відділу розвитку продуктів та сервісів ЗЗР групи компаній UKRAVIT Олександр Мигловець зазначає, що  Компанія постійно рухається вперед, створюючи нові інноваційні продукти, з урахуванням умов як українських споживачів, так і експортних ринків, куди поставляється продукція українського лідера у виробництві ЗЗР та мікродобрив.   

«На сьогодні UKRAVIT має найбільший портфель продуктів серед виробників ЗЗР та мікродобрив в Європі та Азії. На початку 2018 року наш портфель збільшиться ще на 7 продуктів і становитиме 142 продукти»,- повідомив він.

При цьому у 2017 році Компанія представила ринку три нових продукти. Це два гербіциди: перший з них розрахований на знищення бур’янів в посівах сої, а другий – для застосування в посівах зернових колосових культур. Третій продукт – це фунгіцид «Делавіт», що застосовується для захисту плодово-ягідних насаджень та овочевих культур.

Процвітання через технологічну перевагу

2016 рік започаткував будівництво надсучасного Науково-дослідницького центру та 3-ї лінії фабрики. «Розглядаючи українське сільське господарство як потенційну рушійну силу для національної технологічної революції, Група компаній UKRAVIT поставила собі за мету відповідальне забезпечення сільськогосподарських товаровиробників найбільш передовими засобами та розробками для максимально ефективного захисту рослин і забезпечення їхнього зростання», – зазначає власник групи компаній UKRAVIT Віталій Ільченко.  Саме тому і розпочато будівництво Науково-дослідного центру європейського рівня, який не має аналогів в Україні. Майбутній Центр площею більше 1500 кв. м буде укомплектовано передовим обладнанням найкращих світових виробників. Саме тут українські та іноземні вчені працюватимуть над створенням абсолютно нових, унікальних препаратів, впроваджувати інноваційні технології вирощування та захисту і підживлення сільськогосподарських культур.

Основні напрямки досліджень Центру: аналіз існуючих препаратів та контроль якості, розробка нових препаратів та сполук, аналіз ґрунту, тести та випробування усіх видів культур у лабораторних умовах.

«Без перебільшення скажу, що умовам, в яких будуть працювати наші науковці заздрять навіть іноземні фахівці, що дуже часто відвідують нашу Компанію. Деякі, навіть, просяться до нас на роботу. І це також є дуже знаковим для  UKRAVIT. Умови де працюють співробітники мають дуже велике значення для розкриття потенціалу людей.  Ми робимо все для того, щоб нашим співробітникам було комфортно працювати»,- сказав Віталій Ільченко.

Цікаво, що інноваційний шлях досягнень UKRAVIT нещодавно було визнано на високому суспільному рівні. 25 березня 2017 року в Національній опері України відбулася 21 урочиста церемонія нагородження лауреатів загальнонаціональної програми «Людина року» – 2016. Переможцем в номінації «Аграрій року» став власник групи компаній UKRAVIT Віталій Ільченко.  Виступаючи на церемонії, він сказав: «В минулому році ми відкрили« Агентство регіонального розвитку »в Черкаській області. Це унікальний проект, в рамках якого вперше в Україні місцева влада, наука, бізнес і громадські організації офіційно об’єдналися заради розвитку окремого регіону. І, звичайно, UKRAVIT все голосніше заявляє про себе за кордоном. «Фабрика Агрохімікатів» стала підприємством року за версією європейського авторитетного агентства Standart Chartered Rating GmbH (Німеччина), міжнародної асоціації International Rating Association (Гонконг) і національної аналітичної компанії Summit International Awards (Україна). Наш напрямок для дачників і городників «Аптека Садівника» в 2016 р увійшов в 3-ку лідерів сегмента».

Успіх компанії був би неможливий без зворотного зв’язку зі своїми клієнтами. UKRAVIT спільно із дистрибуційними компаніями постійно впроваджує фінансові інструменти, які полегшують аграрію навантаження на увесь період вирощування, на вигідних умовах.

З питань продажу та співпраці звертатися: ТОВ «Укравіт Агро», м.Київ, вул.Дегтярівська, 25/1.

Гаряча лінія: 0 800 301 401

Перегляди: 1
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/ukravit-tehnolohichna-perevaha-innovaciyi-ta-yakist-dlya-ahrariyiv
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати