Tempo950x100

Tempo300x100

UKRAVIT: висока якість, доступні ціни та індивідуальний підхід до клієнтів

UKRAVIT: висока якість, доступні ціни та індивідуальний підхід до клієнтів

У той же час, в умовах інтенсивного вирощування, постійно мінливого клімату, появи нових популяцій шкідників, значної забур’яненості та мутації збудників хвороб без них обійтися просто неможливо, пише Аgronews.ua.

Подорожчання вартості імпортних ЗЗР разом з девальвацією гривні і проблемою сезонного надходження грошей на рахунки аграріїв-рослинників підсилює інтерес українських фермерів до вітчизняних виробників агрохімії. Одним з лідерів вітчизняного ринку ЗЗР є Група компаній UKRAVIT, яка пропонує клієнтам широкий спектр продукції для захисту їх врожаїв. При цьому компанія виробляє якісний продукт, який не поступається закордонним аналогам, за цінами доступним українським споживачам.

«Ми приділяємо велику увагу якості нашої продукції. У 2016 році була закінчена сертифікація в системі ISO, що дозволить нам ще більш підвищити конкурентоспроможність на вітчизняному ринку і в інших країнах. Власне, продукція компанії UKRAVIT з року в рік набуває все більшої популярності не лише в Україні, а й за кордоном. Наприклад, в Молдові і Грузії наші препарати займають провідні позиції на агроринку», – зазначив власник Групи Компаній UKRAVIT Віталій Ільченко.

Успіх компанії на ринку, напевно, був би неможливий без індивідуального підходу до кожного клієнта. Будь-який аграрій, який придбає препарати компанії UKRAVIT, може отримати безкоштовні консультації фахівців щодо застосування того чи іншого ЗЗР або мікродобрива, його сумісності та інше.

Крім того, компанія UKRAVIT на постійній основі організовує Дні поля, що проходять по всій території України. В ході таких заходів проходять презентації продукції компанії, фахівці UKRAVIT консультують фермерів щодо її застосування.

«Маючи власне виробництво кукурудзи, соняшнику, ріпаку, пшениці та ячменю ми регулярно стикаємося з питаннями необхідності застосування ЗЗР і мікродобрив. Вся лінійка ЗЗР та добрив з мікроелементами в нашому господарстві – виробництва компанії UKRAVIT, адже їх ціни значно нижче, ніж у зарубіжних аналогів, та не поступаються по ефективності. Саме цей фактор разом з індивідуальним підходом до клієнтів і визначив наш вибір на користь UKRAVIT», – каже агроном ТОВ «Райдуга» Олександр Мекеда.

Довідка: UKRAVIT  – найбільша агрохімічна українська компанія, яка виробляє понад 135 препаратів: ЗЗР, добрива з мікроелементами, засоби для знищення гризунів та побутових комах. До складу корпорації входить «Фабрика агрохімікатів» (м. Черкаси).

З питань продажу та співпраці звертатися:

ТОВ «Укравіт Агро», м.Київ, вул. Дегтярівська, 25/1.
Гаряча лінія: 0 800 301 401

Перегляди: 0
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/ukravit-vysoka-yakist-dostupni-ciny-ta-indyvidualnyj-pidhid-do-kliyentiv
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати