Tempo950x100

Tempo300x100

UKRAVIT запрошує молодь взяти участь у проекті «Формула успіху»

UKRAVIT запрошує молодь взяти участь у проекті «Формула успіху»

Компанія UKRAVIT запрошує талановиту, цілеспрямовану молодь взяти участь у проекті «Формула успіху».

На учасників проекту чекає можливість пройти стажування у єдиного вітчизняного виробника ЗЗР та мікродобрив, повчитися у професіоналів аграрного ринку, отримати практичні навички в лабораторіях «Інституту здоров’я рослин», взяти участь у всеукраїнських і міжнародних конференціях, відвідати регіональні та міжнародні Дні поля, а у перспективі – стати частиною команди UKRAVIT. І все це – паралельно з навчанням.

[[{“fid”:”537183″,”view_mode”:”default”,”fields”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false},”type”:”media”,”field_deltas”:{“1”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false}},”attributes”:{“class”:”media-element file-default”,”data-delta”:”1″}}]]

До участі запрошуються студенти 3 – 5 курсів закладів вищої освіти аграрних спеціальностей. Для реєстрації необхідно заповнити анкету учасника за посиланням і пройти короткий тест.  

Реєстрація триває до 30.10.2018 р.

Учасники, які наберуть найбільшу кількість балів за результатами тестування, будуть оголошені 1 листопада 2018 року під час Дня молодого спеціаліста «ТВІЙ ПРОФЕСІЙНИЙ СТАРТ», що традиційно проходить в рамках Міжнародної агропромислової виставки ІнтерАГРО 2018, за адресою: МВЦ, м. Київ, Броварський пр-т, 15, пав. №3, конф.-зал №14.

Переможці отримають можливість відвідати єдиний в Україні центр досліджень та впроваджень інновацій – «Інститут здоров’я рослин». Також переможцям пропонується поїздка на «Завод UKRAVIT», де вони зможуть побачити, як виробляються найкращі українські ЗЗР та мікродобрива.

Довідка: UKRAVIT  – найбільша агрохімічна українська компанія, яка виробляє понад 140 препаратів: ЗЗР, добрива з мікроелементами, засоби для знищення гризунів та побутових комах. До складу корпорації входить «Фабрика агрохімікатів» (м. Черкаси).

 

 

Перегляди: 2
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/ukravit-zaproshuye-molod-vzyaty-uchast-u-proekti-formula-uspihu
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати