Tempo950x100

Tempo300x100

Україна і Туреччина досягли прогресу в переговорах про ЗВТ щодо сільгосптоварів

Україна і Туреччина досягли прогресу в переговорах про ЗВТ щодо сільгосптоварів

Про це повідомила торговий представник України – заступник міністра економічного розвитку і торгівлі Наталія Микольська.

“Переговори тривають, тому поки не узгоджено все, не можу розголошувати нічого. Наступний раунд переговорів заплановано на травень. Доволі прогресивно, що ми домовилися з Туреччиною про покриття Угодою промислових і сільськогосподарських товарів”, – сказала вона в інтерв’ю агентству “Інтерфакс-Україна” .

За словами Н.Микольської, на початку переговорного процесу йшлося лише про промислові товари в контексті ЗВТ.

“Це хороше просування”, – зазначила вона.

Вона зазначила, що ЗВТ України та Ізраїлю, переговори щодо якої завершилися недавно, буде вигідна малому і середньому бізнесу (МСБ).

“Навіть факт завершення переговорного процесу буде стимулювати бізнес більш уважно придивитися до ізраїльського ринку. Особливо – малому та середньому, оскільки цей ринок більше схильний до роботи з МСБ. Крім того, в цій країні добре знають українську продукцію, адже там велика українська діаспора”, – прокоментувала вона.

Перегляди: 3
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/ukrayina-i-turechchyna-dosyahly-prohresu-v-perehovorah-pro-zvt-shchodo-silhosptovariv
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати