Українці зможуть поласувати рибними делікатесами вітчизняного виробництва

Українці зможуть поласувати рибними делікатесами вітчизняного виробництва

Компанія ТОВ «АКВА СИСТЕМ ОРГАНІК» ТМ «AQUAFARM» українська компанія, яка перша в Україні реалізовує  проект  вирощування  риби з використання інноваційного методу аквапоніки – поєднання  аквакультури  (вирощування риб) та гідропоніки  (вирощування рослин)  в системі рециркуляції води. Вирощування риби ТМ «AQUAFARM» відбувається циклічно протягом року в рециркуляційних системах, що виключає вплив негативних зовнішніх факторів.  Мальок риби імпортується з Нідерландів. При вирощуванні риби використовуються тільки сертифіковані корма, що дає можливість забезпечити   контроль за здоров’ям риби, простежуваність, відповідність та відповідальність на всіх етапах виробництва. 

Проект «AQUAFARM» вже має перші плоди: томати, вирощені без використання пестицидів, гербіцидів,  шкідливих хімічних добрив та домішок. Соковиті стиглі овочі та зелень, вирощені завдяки методу аквапоніки, є екологічно чистими, мають справжній, натуральний смак та аромат незалежно від пори року.

Це перший магазин рибних делікатесів AQUAFARM у місті Васильків.

[[{“fid”:”523520″,”view_mode”:”default”,”fields”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false},”type”:”media”,”field_deltas”:{“2”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false}},”attributes”:{“class”:”media-element file-default”,”data-delta”:”2″}}]]

“Ми українські виробники рибної продукції, а саме кларієвого сома і тилапї. В нашому магазині ми представили як охолоджену так і копчену продукцію, а також представили виробників українських крафтових продуктів”,- зазначила виконавчий директор “AQUAFARM” Оксана Прокоса.

[[{“fid”:”523519″,”view_mode”:”default”,”fields”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false},”type”:”media”,”field_deltas”:{“1”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false}},”attributes”:{“class”:”media-element file-default”,”data-delta”:”1″}}]]

 

Перегляди: 8
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/ukrayinci-zmozhut-polasuvaty-rybnymy-delikatesamy-vitchyznyanoho-vyrobnyctva
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати