Tempo950x100

Tempo300x100

Українська компанія стала переможцем найпрестижнішої премії у галузі захисту рослин

Українська компанія стала переможцем найпрестижнішої премії у галузі захисту рослин

Переможцем премії вперше в історії стала українська компанія ALFA Smart Agro.

ALFA Smart Agro отримала перемогу у номінації «Найкраща компанія з регіону, що зростає» (Best Company from an Emerging Region). В цій категорії відзначають команди, які зробили найбільший вклад у розвиток галузі засобів захисту рослин у своєму регіоні. Судді міжнародної премії Crop Science Awards 2019 високо оцінили стратегію розвитку ALFA Smart Agro, яка фокусується на розробці нових продуктів та інновації в формуляціях.

«Стратегія розвитку ALFA Smart Agro – це пошук нових рішень, які відзначаються, в першу чергу, зручністю застосування, швидкістю дії та високою ефективністю в полі, – зазначив голова наглядової ради компанії ALFA Smart Agro Борис Тодоров. – Crop Science Awards вважається найпрестижнішою нагородою у галузі захисту рослин. Для нас це дуже висока оцінка – бути серед кращих компаній з усього світу та перемогти в номінації, де разом з нами змагалися інноваційні та технологічні компанії з різних країн та регіонів. Це підтверджує правильність нашого шляху та надихає команду на нові досягнення».

За 4 роки компанія ALFA Smart Agro оновила портфель продуктів на 50% та випустила на ринок 25 інноваційних препаратів, 9 із яких з’явилися у 2018 році. Сьогодні 24 інноваційні препарати ALFA Smart Agro захищені патентами. Три технології компанія патентує в Європі за міжнародною процедурою. Такий підхід дозволив компанії швидко завоювати довіру аграріїв України та збільшити свою присутність на ринку, що й відзначили судді міжнародної премії Crop Science Awards 2019.

Окрім перемоги у номінації «Найкраща компанія з регіону, що зростає», ALFA Smart Agro увійшла до фіналу премії у номінації «Найкраща інновація в формуляції» (Best Formulation Innovation). Цю відзнаку присуджують за революційні рішення у пошуку нових формуляцій і сполук, а також найзначніші інновації в формуляції агрохімічних та біологічних препаратів, які призводять до покращення безпеки користувачів, зменшення негативного впливу на довкілля та підвищення ефективності продукту.

Вихід до фіналу у цій номінації компанії ALFA Smart Agro забезпечила технологія Smart CompleX, яка дозволяє зменшити пестицидне навантаження на ґрунт та довкілля, а також має ряд технологічних переваг. Сьогодні ця технологія використовується при виробництві інноваційних протруйників ALFA Smart Agro Кантаріс та Авіценна.

Довідка: Нагорода Agrow Awards була заснована у 2007 році і до сьогодні вважається найпрестижнішою відзнакою у сфері захисту рослин. Вона створена, щоб відзначити компанії, які запропонували найвизначніші інновації та зробили вагомий вклад у розвиток галузі в цілому. Авторитетне журі, до складу якого входять незалежні експерти, визначає переможців серед претендентів з усього світу. Цього року премію присуджували у 14-ти номінаціях. 

Перегляди: 1
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/ukrayinska-kompaniya-stala-peremozhcem-najprestyzhnishoyi-premiyi-u-haluzi-zahystu-roslyn
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати

    29 Березня

    Супермаркети встановили нові ціни на популярні м’ясні продукти

    Як змінилися ціни на печериці, цибулю та салат

    Неадекватна поведінка та нервова реакція заступника міністра сільського господарства Польщі Колодзейчика завела перемовини в глухий кут

    28 Березня

    Експорт українського зерна у 2023/24 МР перевищив 34 млн тонн

    Біореактори під Гаагою стали вирощувати лабораторну свинину удвічі швидше, ніж раніше

    Кліматичні зміни треба розглядати як можливість розвитку агросектору

    Україна і Польща близькі до розв’язання зернового питання, але є нюанс

    Інформаційна довідка щодо отримання компенсацій за розмінування с/г земель – документ

    ФАО надасть українським аквафермерам 50 тонн кормів для риб

    Вінницька кондитерська фабрика “Рошен”  2023 рік закінчила зі збитком 14,7 млн грн

    БІЛЬШЕ НОВИН