Українська компанія виробляє фруктові та овочеві чіпси

Українська компанія виробляє фруктові та овочеві чіпси

Чіпси – це не завжди смажена картопля. “Еко чіпси” з фруктів або овочів – продукція зовсім іншого різновиду. Такі чіпси – майже стовідсотковий аналог свіжих фруктів чи овочів, вони не менше смачні та корисні, але набагато зручніші.

Про це розповів засновник торгової марки “Еко чіпси” Олексій Руденко, пише SEEDS.

“Історія “Еко чіпсів” почалася з того, що років 5 тому у нашій сім’ї з’явилась ділянка з яблучними деревами, її ми отримали у спадок. Одного з врожайних сезонів ми просто не знали, куди подіти ці яблука – пригощали і друзів, і знайомих, і сусідів. Однак яблука все одно залишалися. Шкода багатий урожай – ось ми і спробували зберегти його шляхом сушіння.

Довго експериментували з товщиною порізки, зі ступенем самої сушки, пробували різні сорти яблук. Після того як новий продукт був схвалений і припав до смаку не тільки близькому колу, вирішили зробити з цього невеличкий бізнес.

На той час аналогічної продукції в Україні було зовсім небагато – лише кілька вітчизняних виробників і один угорський. За смаком наші чіпси були нічим не гірше, і за ціною ми вигідно відрізнялися від інших”, – згадує Олексій Руденко.

Однак масове виробництво чіпсів почалося не одразу, зазначив засновник торгової марки “Еко чіпси”.

“Спочатку ми проводили дегустації і продавали “Еко чіпси” невеликими партіями на спеціалізованих виставках. Тут ми проводили своєрідне випробування – наскільки сприймуть наш продукт українці, будуть його купувати чи ні, чи подобається, чи смачно”, – каже бізнесмен.

Перегляди: 0
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/ukrayinska-kompaniya-vyroblyaye-fruktovi-ta-ovochevi-chipsy
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати