Tempo950x100

Tempo300x100

Українське борошно відкриє ще 10 ринків для експорту

Українське борошно відкриє ще 10 ринків для експорту

Це дозволило досягти домовленостей з представників таких країн, як: Гвінея, Коста Ріка, Ірак, Іран, Суринам, Сейшельські Острови, Колумбія, Ефіопія, Мадагаскар і М’янма, про постачання на їх ринки української борошномельної продукції. Про це пише АПК-Інформ.

«Ми докорінно змінили концепцію ведення бізнесу. Показники діяльності суспільства такі, що навіть звичайній людині з вулиці очевидно, що «Українська борошномельна компанія» вже давно переросла стадію середнього експортера з постійним колом клієнтів. Якщо раніше наші зусилля були спрямовані, так би мовити, «в середину» (модернізація виробничих потужностей, інтенсифікація співробітництва з існуючими партнерами, соціальні програми), то зараз увагу керівництва компанії зосереджено на динамічному, навіть агресивному просуванні нашого бренду в світі», – пояснив партнер-засновник компанії Ігор Кобеля.

Відзначається, що на стенді компанії була представлена власна продукція, товари під зареєстрованою ТМ «Королівська борошно». Вони пройшли сертифікацію за міжнародними стандартами Системи менеджменту безпеки харчової продукції – ISO 22000:2005, також компанія має сертифікат SNI – національний стандарт Індонезії, пройшла сертифікацію виробників продукції HALAL.

«Наша кінцева мета, так би мовити, завдання-максимум-повернути Україні імідж потужного світового виробника та постачальника якісних продуктів харчування, а не тільки сировини», – уточнив голова правління групи компаній Олександр Коротков.

Перегляди: 4
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/ukrayinske-boroshno-vidkryye-shche-10-rynkiv-dlya-eksportu
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати