Tempo950x100

Tempo300x100

Українське виробництво Nestle відмовиться від яєць курей, що утримувались у клітках

Українське виробництво Nestle відмовиться від яєць курей, що утримувались у клітках

Про це повідомляється у прес-реліз ГО «Відкриті клітки Україна», пише agropolit.com.

Згідно з заявою компанії, що була опублікована на офіційному сайті 2 листопада, виведення таких яєць з ланцюжків постачання буде проходити поступово: в США та Європі до 2020 року та в інших країнах, включаючи Україну – до 2025 року.

Таке рішення було прийняте в ході переговорів з організацією Open Wing Alliance, що працює над поліпшенням умов утримання сільськогосподарських тварин у всьому світі. В Україні коаліцію представляє організація «Відкриті клітки Україна».

Метою Nestlé у рамках стійкої політики є підвищення якості життя та сприяння здоровому майбутньому. Це включає в себе забезпечення гідних умов добробуту тварин.

Нова політика стосуватиметься всіх брендів компанії, в тому числі тих, що представлені тільки в Україні: Світоч та Торчин.

“Ми приємно вражені ініціативою компанії Nestle і впевнені, що таке рішення стане чудовим прикладом для інших виробників у всьому світі. Крім того, вже зараз ми можемо сказати, що рішення Nestle стане поворотним моментом у глобальній реформі промислового тваринництва і розпочне тенденцію змін добробуту фермерських тварин в Україні на краще”, – відмічає менеджер зв’язків з громадськістю «Відкриті клітки Україна» Маханьова Дарина.

В останні часи все більше компаній в Європі та США відмовляються від використання та продажів яєць курей, що утримуються у клітках. Так, глобальну політику анонсували компанії InterContinental та McDonald`s, крім того деякі з міжнародних рітейлерів, що представлені в Україні, наприклад мережа Auchan, вже розпочали політику заміни яєць від кліткового утримання в певних країнах Європи.

Перегляди: 1
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/ukrayinske-vyrobnyctvo-nestle-vidmovytsya-vid-yayec-kurej-shcho-utrymuvalys-u-klitkah
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати