Tempo950x100

Tempo300x100

Українські аграрії використовуватимуть передові технології захисту рослин

Українські аграрії використовуватимуть передові технології захисту рослин

В умовах інтенсивного вирощування, постійно мінливого клімату, появи нових популяцій шкідників, значної забур’яненості та мутації збудників хвороб аграріям не обійтися без засобв захисту рослин. 

Щоб серед різноманіття препаратів обрати найкращі, фермеру варто дотримуватися чотирьох головних принципів: продукт має якісно виконувати свої основні функції, він має бути максимально безпечним для оточуючого середовища, відповідати ціновим сподіванням та економічній доцільності та бути універсальним (вирішувати декілька проблем одночасно).

Агрономи, які вже багато років займаються вирощуванням сільгоспкультур, знають, що засоби захисту рослин (ЗЗР) і мікродобрива є найбільш дорогими складовими, необхідними для розвитку рослинництва. 

Подорожчання вартості імпортних ЗЗР разом з девальвацією гривні підсилює інтерес українських фермерів до вітчизняних виробників агрохімії. Саме тому лідер українського ринку ЗЗР, Група компаній UKRAVIT, виводить на ринок до аграрного сезону-2018  одразу 6 новітніх засобів для захисту рослин і підвищення їх урожайності .

Впроваджуючи постійно технологічні інновації для вирішення актуальних проблем аграріїв,  цьогоріч провідні науковці ГК UKRAVIT розробили та дослідили до нового сезону ряд препаратів, спрямованих на знищення широкого спектру бур’янів у стратегічно важливих культурах, а також препарати для підвищення їх урожайності. 

«Щорічні зміни гідро-термічних умов, зокрема підвищених температур повітря і ґрунту, повітряні посухи, різкі коливання денних та нічних температур, а в окремі роки у певні періоди значне зволоження – створюють справжні «виклики» для усіх аграріїв нашої держави. Зменшення пестицидного навантаження на навколишнє природне середовище, не знижуючи технічної ефективності пестицидів на шкідливі організми – це одні із ключових факторів, які враховують та якими керуються наші спеціалісти при створенні препаратів», – підкреслив власник ГК UKRAVIT Віталій Ільченко. 

Загальною  особливістю групи нових препаратів ГК UKRAVIT є як їх іноваційність, так і спрямованість на зниження витрат агровиробників для захисту і підживлення різних сільськогосподарських культур. 

Зокрема, це новий гербіцид системної дії ІМІ-ВІТ®, розрахований на повноцінний контроль забур’яненості посівів сої, гороху та соняшнику (стійкі гібриди). Його переваги полягають у високоефективній дії проти широкого спектру бур’янів, забезпеченні дії як через листя так і через кореневу систему небажаної рослинності, можливості стримувати появу наступних хвиль сходів бур’янів, за наявності ґрунтової вологи.

Цілий ряд новинок ГК UKRAVIT спрямовано на підвищення врожайності різноманітних культур. Передовсім, це добрива з мікроелементами  «Авангард® Кремній бобові, олійні» та «Авангард® Кремній зернові», які незамінні для передпосівної обробки насіння культур після обробки їх протруйниками та для обробки кореневої системи культур перед їх посадкою. 

Добривом «Авангард® Кремній бобові, олійні»  рекомендується обробляти перед посадкою кореневу систему саджанців плодових дерев, ягідних культур, чебуків винограду, садженців грецького горіху, флянців суниці садової, садженців декоративних кущів. Саме кремній підвищує морозостійкість і посухостійкість, активує процеси фотосинтезу, сприяє активному росту коренів та листя рослини.

«Це добриво підвищує польову схожість насіння на 10% та енергію їх проростання на 2-5%, сприяє появі дружніх сходів на 3-5 днів раніше, підвищує стійкість культур до хвороб, ґрунтової посухи, приморозків та до інших стресів, знижує пригнічуючий вплив на молоді проростки культур протруйників та на 10-15% підвищує їх ефективність, підвищує врожайність культур на 10-30%», – зазначає керівник відділу розвитку продуктів та сервісів ЗЗР групи компаний UKRAVIT Олександр Мигловець.

Авангард® Р Кремній Біо (марки А та Б) дозволяють забезпечити високі врожаї  десятків видів культур – як зернових, так і зернобобових, як овочів, так і фруктів. Це концентровані рідкі кремнієво-калійні добрива, збагачені гуміновими кислотами, фульвокислотами та водоростями, що легко засвоюються культурами. Авангард® Р Кремній Біо  підвищує імунітет культур, активує процеси фотосинтезу та ріст і розвиток кореневої системи, запобігає  непродуктивному випаровуванню води з рослин та  прониканню патогенних спор грибків у клітини культур і пошкодженню їх шкідниками, підвищує посухо- і солестійкість культур, зрештою – підвищує врожайність культур на 10-20%,  поліпшує смак і товарність врожаю, подовжує термін зберігання яблук, груш, бульб картоплі, головок капусти, коренеплодів моркви, коренеплодів буряка столового, цибулі ріпчастої та часнику.

«Комплексне добриво, що застосовується для позакореневого підживлення культур та для передпосівної обробки їх посівного матеріалу АВАНГАРД® Гроу – іще одна новинка від ГК UKRAVIT. Синергія біологічно активних речовин добрива забезпечує відразу цілий комплекс його властивостей, які оцінить кожен практичний аграрій. Це водночас стимулюючий, кріопротекторний,  антистресовий, імунокорегуючий впливи на культури. АВАНГАРД® Гроу призначений не лише стимулювати ріст рослин, але і захищати їх від перемерзання та інших несприятливих умов, сприяти кращому засвоєнню елементів живлення,  посилювати їх опір хворобам, незрівнянно збільшуючи продуктивність сільськогосподарських культур», – зауважує Олександр Мигловець. 

«Аграрії на власних полях засвідчують і переконуються, що вітчизняні продукти нічим не гірші, а інколи й кращі за препарати транснаціональних компаній, і до того ж мають більш економічно привабливу вартість.  При цьому ми завжди надаємо повну безкоштовну консультаційну допомогу від наших фахівців щодо використання препаратів на посівах тих чи інших сільгоспкультур», – зауважує Віталій Ільченко.

Довідка: UKRAVIT  – найбільша агрохімічна українська компанія, яка виробляє понад 140 препаратів: ЗЗР, добрива з мікроелементами, засоби для знищення гризунів та побутових комах. До складу корпорації входить «Фабрика агрохімікатів» (м. Черкаси).

З питань продажу та співпраці звертатися: ТОВ «Укравіт Агро», м.Київ, пр-т Перемоги 42. Гаряча лінія: 0 800 301 401
 
 

 

Перегляди: 1
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/ukrayinski-ahrariyi-vykorystovuvatymut-peredovi-tehnolohiyi-zahystu-roslyn
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати