Tempo950x100

Tempo300x100

Українські чіпси з льону підкорюють світ

Українські чіпси з льону підкорюють світ

Про це пише  Інтерфакс-Україна.

«Ми зараз ведемо переговори з партнерами з Польщі, Німеччини, Японії та США, ми їм вже відправили зразки, очікуємо домовленості з постачання першої партії продукції», – повідомив в коментарі директор компанії «Фьючефуд» Сергій Шакола.

Він зазначив, що зараз потужності з виробництва снеків становлять 10 тис. пачок на місяць, і вони завантажені на 75%.

«Ми розглядаємо це виробництво як лабораторну установку. Ми зараз фактично відпрацьовуємо технологію, тестуємо ринок, вже зайшли в мережі і зараз плануємо розширюватися», – сказав С.Шакола.

У планах підприємства до кінця 2017 року встановити додаткові сушильні шафи.

«У нас достатньо потужності для того щоб підготувати продукцію до сушіння і пакувальні потужності у нас великі, при збільшенні збуту ми розширюємо лінійку сушильних шаф», – повідомив керівник «Фьючефуд».

Наступний етап розширення передбачає будівництво заводу з виробництва продукції, це плани на 2018 – 2019 роки.

«Ми плануємо збільшити потужності мінімум в два рази. Інвестиції в розширення потужностей можуть скласти 300 – 400 тис. грн », – зазначив С.Шакола.

За його словами, збільшення потужностей залежить від збуту. Зараз компанія зайшла в великі мережі.

У планах компанії також розширювати лінійку снеків, зараз «Фьючефуд» випускає 4 товарні позиції, а  наступного року почне виробництво лінійки солодких снеків.

За словами С.Шаколи, починаючи виробництво, компанія звернула увагу на те, що ринок здорових снеків не заповнений і там немає такої конкуренції як на ринку стандартних снеків.

«Ми створили свій продукт і з ним вийшли на ринок. Компанія створювалася під виробництво снеків. Ми виробляємо фьючіпси з насіння льону. У їх складі також гарбуз, томатна паста, перець, сіль. Все наше обладнання і сировина українського виробництва. Виготовляємо снеки, за новою технологією використовуючи сушильні шафи. Ми висушуємо продукт гарячим повітрям. Аналогу нашої технології немає в світі, ми оформили на неї патент», – зазначив директор компанії.

Довідка: ТОВ «Фьючефуд» (Київ) засновано в 2013 році, займається виробництвом здорових снеків з насіння льону. Продажі продукції за 2016 рік склали близько 2 млн грн.

 

Перегляди: 14
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/ukrayinski-chipsy-z-lonu-pidkoryuyut-svit
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати