Tempo950x100

Tempo300x100

Українські інтерактивні столи Ukrainian Smart Cafe стали хітом на форумі в Давосі

Українські інтерактивні столи Ukrainian Smart Cafe стали хітом на форумі в Давосі

У рамках тематичної експозиції світова громада може ознайомитись з передовими досягнення науки й технологій, таких як Ukrainian Smart Cafe з інтерактивними столами українського виробництва, повідомляє Національний Промисловий Портал, з посиланням на facebook-сторінку CEO компанії Kodisoft Дмитро Костика.

Саме такі столи використовує кіпрський ресторан Oshi, визнаний найбільш технологічним рестораном у світі. На Всесвітньому економічному форумі у такий спосіб представлять продукти українського виробництва, а також українську кухню.

“Столи Interactive Restaurant Technology (IRT) дозволяють власникам закладів зменшити кількість персоналу. Так, замість восьми осіб, достатньо мати двох, робота яких більш ефективна. Автоматизація дає змогу спрямувати зусилля на підвищення якості надаваних послуг і розширення асортименту”, – каже Дмитро Костик.

Якщо дивитися на новинку глобально, то вона може докорінно змінити ресторанний бізнес – одну з найбільш прибуткових і консервативних галузей в світі.

Перегляди: 1
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/ukrayinski-interaktyvni-stoly-ukrainian-smart-cafe-staly-hitom-na-forumi-v-davosi
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати