Tempo950x100

Tempo300x100

Українські продукти дешевше європейських за рахунок більш дешевих інгредієнтів

Українські продукти дешевше європейських за рахунок більш дешевих інгредієнтів

Таку думку висловив директор Української Асоціації постачальників торговельних мереж Олексій Дорошенко, пише ГолосUA.

«Якщо ми подивимося німецьку продукцію, то там чітко вказано: молоко – такий-то відсоток, фрукти – такий-то. Чим далі ми йдемо на Схід, тим менше процентне співвідношення. У тій же Угорщині може бути зазначено, що до складу входить і молоко натуральне, і сухе молоко. Коли ми приходимо до вмісту наших продуктів, то там просто зазначено: українське молоко», – заявив експерт.

За його словами, вперше на цю проблему звернули увагу литовці, а це значить, що вона актуальна не тільки для України, але і для країн, що входять в Євросоюз.

При цьому Олексsй Дорошенко додав, що порівнювати ціни на один і той же продукт однієї і тієї ж торгової марки в Німеччині та Україні складно, оскільки значно різниться склад.

«Тому, коли ми говоримо, що деякі продукти в Україні дешевше, ми повинні розуміти, що вони дешевше за рахунок того, що вони містять більш дешеві інгредієнти», – підкреслив директор асоціації.

 

Перегляди: 1
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/ukrayinski-produkty-deshevshe-yevropejskyh-za-rahunok-bilsh-deshevyh-inhrediyentiv
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати