Tempo950x100

Tempo300x100

Українські студенти роблять штучне сало з рослинних олій

Українські студенти роблять штучне сало з рослинних олій

Серед таких: м’ясні гранули, сало рослинного походження, порошок для суфле, органічні чіпси, бісквіти без яєць, ріжки для морозива з груші та еко-посуд, пише agroday.com.ua.

За словами Анастасії Шевцової, студентки СНАУ, м’ясні гранули створили, щоб здешевити м’ясні вироби. Їх можна додавати до фаршу, ковбасних виробів та напівфабрикатів з м’яса. Для організму людини вони є абсолютно безпечними, оскільки виготовляються з рослинних компонентів, а от страви, зокрема, котлети, роблять набагато соковитішими.

Вдалося сумським студентам з рослинної олії виготовити і основний національний продукт — сало. Як і звичайне, лабораторне сало можна смажити чи варити і воно не втратить своєї форми та консистенції. На замовлення гурманів, сало можна виготовити з шкірочкою та «м’ясним прошарком», проте робота ще не завершена — науковці продовжують працювати над вдосконаленням смаку.

Молоді науковці подбали і про десерти. В умовах університетської лабораторії вони також створили порошок для приготування суфле, який потрібно лише розвести водою, збити і запекти. До складу порошку також увійшли виключно натуральні компоненти: порошок з органічних абрикос, цукор та яєчний білок.

Перегляди: 1
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/ukrayinski-studenty-roblyat-shtuchne-salo-z-roslynnyh-olij
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати