Tempo950x100

Tempo300x100

Українські заморожені торти продають у США

Українські заморожені торти продають у США

“Ми відправляємо на експорт продукцію тривалого зберігання – пряники, соломку, сухарики, сушку. Найбільше відправляємо в Німеччину. Поставляємо продукцію в Середню Азію, країни Балтії, Ізраїль, Канаду. Здійснили перші поставки на американський ринок, куди експортуємо пряники і заморожені торти” , – повідомив голова правління компанії Володимир Череда, пише Інтерфакс-Україна

Він додав, що вивчаються можливості експорту в інші країни, але не деталізував ці плани.

За словами Володимира Череди, в даний час “Київхліб” відправляє на експорт 35% виробленої продукції в сегменті тривалого зберігання, 65% реалізує на внутрішньому ринку.

“На сьогодні стоїть завдання по продукції тривалого зберігання вийти 50/50. У середньому в місяць ми експортуємо 150-160 тонн продукції”, – підкреслив Володимир Череда.

Глава правління також зазначив, що рентабельність відправленої на експорт продукції в середньому становить 30%, реалізованої на внутрішньому ринку – 8-9%.

Як повідомив Володимир Череда, загальний план інвестицій на 2017 рік передбачає більш 100 млн грн на модернізацію виробництва.

“На 2018 рік тільки в проектах розглядаються товарні кредити на суму 72 млн грн. Ми купуємо обладнання безпосередньо у виробника. Зараз готуємося до переговорів з чеськими виробниками”, – додав він.

За його словами, “Київхліб” також має намір інвестувати 5-7 млн ​​грн у виробництво заморожених напівфабрикатів хліба для експортних поставок. Сума інвестицій може коливатися в залежності від валютного курсу, оскільки обладнання буде іноземного виробництва.

Голова правління зазначив, що почати реалізацію проекту компанія зможе не раніше ніж через рік-півтора, так як необхідно отримати відповідну документацію.

За словами Володимира Череди, насіння соняшнику компанія планує поставляти на зовнішній ринок під своєю торговою маркою.

Довідка: ПАТ “Київхліб”  створено в 1996 році шляхом перетворення державного підприємства “Київхлібпром”. Найбільший виробник хліба і хлібобулочних виробів в Києві. До складу компанії входять дев’ять виробничих майданчиків в столиці та Київській області.

На виробничих потужностях випускається 550 тонн хлібобулочних і 10 тонн кондитерських виробів на добу. Асортимент продукції нараховує близько 250 найменувань.

 

Перегляди: 1
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/ukrayinski-zamorozheni-torty-prodayut-u-ssha
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати