Tempo950x100

Tempo300x100

Українській держбанк і цукровий гігант задумалися про вихід на зовнішній ринок запозичень

Українській держбанк і цукровий гігант задумалися про вихід на зовнішній ринок запозичень

Про це повідомляє видання Debtwire, пише НВ.

При цьому, термін розміщення цінних паперів, а також їх обсяг не уточнюється.

За даними Debtwire, про намір розмістити в 2018 році євробонди для фінансування проектів відновлюваної енергетики заявив також глава правління Укргазбанку.

Крім того, відзначається, що плани виходу на зовнішній борговий ринок підтвердили Міністерство фінансів і НАК Нафтогаз України.

Агропромхолдинг Астарта – найбільший виробник цукру в Україні з часткою виробництва близько 25%, земельний банк якого становить 245 тис. га. Також компанія займається виробництвом молока та переробкою сої.

Компанія здійснює діяльність в Полтавській, Вінницькій, Хмельницькій, Тернопільській, Житомирській, Чернігівській, Черкаській і Харківській областях.

Найбільшими акціонерами Астарти є бізнесмен Віктор Іванчик і міжнародна фінансова група Fairfax Financial Holdings Limited, акції компанії торгуються на Варшавській фондовій біржі.

Укргазбанк створений в 1993 році і за станом на 1 січня 2018 року держава в особі Мінфіну володіло 94,94% його акцій. Згідно з даними НБУ, на 1 січня 2018 року Укргазбанк за розміром активів займав 4-е місце (69,3 млрд грн) серед 84 банків, що діяли в країні банків.

Перегляди: 3
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/ukrayinskij-derzhbank-i-cukrovyj-hihant-zadumalysya-pro-vyhid-na-zovnishnij-rynok-zapozychen
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати