Tempo950x100

Tempo300x100

Українську кондитерку добре знають та полюбляють в країнах арабського світу

Українську кондитерку добре знають та полюбляють в країнах арабського світу

Про це повідомив економіст інвестиційного департаменту Продовольчої та сільськогосподарської організації ООН (ФАО) Андрій Ярмак.

За словами фахівця, оптовий ринок в Дубаї уявляє собою вуличку з магазинами, на вітринах яких розташована кондитерська продукція суто для показу покупцеві. Економіст ФАО також підкреслив, що “ці магазинчики дуже люблять екслюзив і дуже хочуть познайомитися з новими постачальниками”.

“Покупці з країн Африки (Судан, наприклад та інші), а також з арабських країн, приїздять на цей ринок, розглядають та пробують товар, і ведуть переговори з продавцями. Після чого, наступного дня, забирають з їхніх складів продукцію, бо на ринку немає сховищ з товаром.

Приблизно в половині цих магазинчиків є кондитерка з України. Але було неприємно чути від продавців, що дуже важко працювати з постачальниками: подекуди покупець просить продукцію, але йому кажуть, що фабрика не працює, або що немає запасів, або що не можуть банально додзвонитися на фабрику”,- зазначив Андрій Ярмак.

За словами фахівця ФАО, дуже позитивні відгуки місцеві гравці ринку висловили від співробітництва з українською компанією Millenium.

Андрій Ярмак також звертає увагу на початок домінування на арабському ринку  продукції з Індії. “Інколи фабрики з Індії мають власний магазинчик тут. Це дуже дешевий товар, але на нього шалений попит. Місцеві роботяги, а їх тут більшість, не купують цукерок – вони не дуже багато заробляють. Але коли їдуть додому, купують багато подарунків”,- зазначив економіст ФАО, акцентувавши увагу на тому, що українському виробнику варто звернути увагу на нішу недорогих подарункових наборів.

Джерело: ukrainefood.org

Перегляди: 1
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/ukrayinsku-kondyterku-dobre-znayut-ta-polyublyayut-v-krayinah-arabskoho-svitu
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати

    29 Березня

    Як змінилися ціни на печериці, цибулю та салат

    Неадекватна поведінка та нервова реакція заступника міністра сільського господарства Польщі Колодзейчика завела перемовини в глухий кут

    28 Березня

    Експорт українського зерна у 2023/24 МР перевищив 34 млн тонн

    Біореактори під Гаагою стали вирощувати лабораторну свинину удвічі швидше, ніж раніше

    Кліматичні зміни треба розглядати як можливість розвитку агросектору

    Україна і Польща близькі до розв’язання зернового питання, але є нюанс

    Інформаційна довідка щодо отримання компенсацій за розмінування с/г земель – документ

    ФАО надасть українським аквафермерам 50 тонн кормів для риб

    Вінницька кондитерська фабрика “Рошен”  2023 рік закінчила зі збитком 14,7 млн грн

    Закупівельні ціни на кукурудзу в Україні активно зростають

    БІЛЬШЕ НОВИН