Tempo950x100

Tempo300x100

Український агрохолдинг ввів моніторинг емоцій співробітників

Український агрохолдинг ввів моніторинг емоцій співробітників

Агрохолдинг “Миронівський хлібопродукт”, з метою підвищення продуктивності праці ввів моніторинг емоцій співробітників. Про це повідомив голова правління компанії Юрій Косюк на V форумі “Диригенти змін”, пише agroinsider.com.ua.

“Ми моніторимо емоції. Всі знаходяться під камерами… По 70 пунктам калібруємо емоції. Дивимося за щасливими і нещасними”, – сказав Ю. Косюк.

Він зазначив, що дослідження довели, що щасливі люди більш продуктивні.

З тими співробітниками, які більш схильні до негативних емоцій, щільно працюють психологи та працівники HR, намагаючись щось запропонувати цим людям, для виправлення ситуації, але у разі відсутності змін цих людей замінюють.

Ю. Косюк навів два приклади такого підходу. У першому камера протягом півроку показала, що працює на досить високій позиції співробітник набирає вагу. У спілкуванні цей співробітник зізнався, що щастя для нього – “поїсти і все”, а, значить, він демотивований і займає позицію, на якій людина може домогтися набагато більшого.

Іншого співробітника, який займав свою позицію близько 6-7 років, перевели на іншу позицію, де він став “літати”, а його колишні підлеглі, яких він міг “отруїти”, також піднялися духом, навів інший приклад Ю. Косюк.

“Вибачте за такі экспериментики. Але перевірте на собі, що це працює”, – підкреслив голова правління “МХП”.

Говорячи про своїх менеджерські помилки, серед ключових він назвав кілька несвоєчасних кадрових рішень і порадив учасникам форуму своєчасно змінювати співробітників, які не справляються зі своїми обов’язками (але не намагаючись при цьому змінити для них роботу). На думку Ю. Косюка, досвід показує, що завжди знаходиться людина, яка зробить їх роботу краще.

Довідка

“Миронівський хлібопродукт” є найбільшим виробником курятини в Україні. Займається також виробництвом зернових, соняшникової олії, продуктів м’ясопереробки. На європейський ринок МХП поставляє напівтуші охолоджені курей, які переробляються, в тому числі, на його підприємствах в Нідерландах і Словаччині. Земельний банк агрохолдингу станом на кінець 2017 року становив близько 370 тис. га.

Чистий прибуток МХП в 2017 році зросла в 3,3 рази – до $230 млн порівняно з 2016 роком, виторг – на 13,4%, до $1,288 млрд За перше півріччя 2018 року чистий прибуток МХП скоротилася на 10% – до $190 млн порівняно з аналогічним періодом 2017 року, виторг зріс на 16% – до $694 млн.

 

Перегляди: 1
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/ukrayinskyj-ahroholdynh-vviv-monitorynh-emocij-spivrobitnykiv
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати