Tempo950x100

Tempo300x100

Український агропромисловий і продовольчий Форум

Український агропромисловий і продовольчий Форум

Україна і Нідерланди тісно співпрацюють у сільськогосподарському секторі, про що свідчить рівень їх двосторонньої торгівлі. Нідерланди є другим у світі експортером сільськогосподарської продукції і технологій, і уряд оголосив агропродовольчий сектор одним із пріоритетів з особливим наголосом на інноваційних технологіях сталого розвитку.

У свою чергу, Україна є одним із світових лідерів у галузі сільськогосподарської продукції і провідним світовим експортером зерна, рослинних олій та насіння олійних культур, зокрема.  В 2017 р. український експорт сільгосппродукції до ЄС зріс на 18.4%, і Нідерланди були імпортером №1.

Очевидно, що цей взаємозв’язок має всі шанси для продовження розвитку і, дійсно, існують широкі можливості для збільшення співпраці в обміні технологіями та впровадженні передового досвіду.

Тому, продовжуючи розвивати успіх нашого Українського форуму агробізнесу, який пройшов у Києві у листопаді 2017-го, ми з задоволенням скликаємо Український Агропромисловий та Продовольчий Форум, за повної офіційної підтримки Посольства України в Нідерландах.

На Форумі ви почуєте та зустрінете:

  • Вищих українських та нідерландських державних посадовців, які відповідають за розвиток міжнародної торгівлі та співпраці в сільськогосподарському секторі;
  • Керівництво провідних агропромислових груп України (включно з вітчизняними й міжнародними інвесторами), які розкажуть про свої стратегії розвитку, інвестиційні програми та експортну діяльність;
  • Провідних нідерландських аграрних експертів, аналітиків і фінансистів, які поділяться своїми думками щодо подальшого зміцнення позиції України як глобального сільськогосподарського гравця.

Детальна програма та реєстрація http://strategy-council.com/uk/events/ukrainskij-forum-agrobiznesu-v-niderlandah/

Контакти:

+44 (0) 20 8979 6978

[email protected]

Перегляди: 2
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/ukrayinskyj-ahropromyslovyj-i-prodovolchyj-forum
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати